Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzych86

samotny jak palec szukam kolegów kumpli przyjaciół

Polecane posty

Gość krzych86

takich prawdziwych kolegów, którzy może tak jak ja czują się osamotnieni. Mam 27 lat, mieszkam w Krakowie i oprócz rodziny nie mam właściwie nikogo. A kumpla do piwa brakuje jak nie wiem co. Idę teraz na studia żeby kogoś poznać, ale pewnie będzie tak jak przy poprzednich studiach, tzn każdy juz w soim gronie znajomych, co drugi to zakochany/zakochana itp, a ja znów będę odstawał. W pracy też tylko mówimy sobie z kolegami cześć, ale do prywatnych spotkań nie dojdzie, bo oni już w soim gronie zajęci. Znajdzie się bratnia dusza, brat po prostu? o szczęściu w miłości a raczej nieszczęściu to nawet nie wspomnę. gg: 48586231 Krzysiek

Gość gość
wyciągam na wierzch, może mam jeszcze szansę

Gość aneta33
napewno:) jakas szansa zawsze jest :)

Gość gość
człowieku tutaj szukasz ? 40% to psychole,debile 40% to zboczeńcy garstka jest normalna na kafe zaledwie

Gość gość
Zawsze jest szansa, że on znajdzie sobie przyjaciela bądź przyjaciół z tej normalnej garstki.

Gość gość
bajubajubaj

Gość krzych86
Wiem że babskie forum. Ale to nie jedyne na którym się wpisałem. Wiem że inny kolega właśnie tu jakoś sobie poradził A że babskie forum, a co tam. Niech się i jakaś baba odezwie (życzliwa koleżanka)

Gość krzych86
desperacko wynoszę na wpis na górę Ktoś może ma pomysł na jakich forach znaleźć samotnych, szukających i miłości i przyjaźni?

Gość gość
wyjdź do ludzi człowieku. A kolegom/koleżankom z pracy samemu zaproponować wyjście gdzieś to już nie łaska ?

Gość gość
z czym masz problem wśród moich znajomych co drugi to zakochany/ zakochana a jednak nie mam problemów w tym aby utrzymywać z nimi doobry kontakt