Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AMKAW

Gdzie wesele w okolicy Orzesza

Polecane posty

Gość AMKAW

Mieszkamy z narzeczonym w Palowicach pod Orzeszem. Planujemy wziąć ślub. Macie jakieś propozycje, jeśli chodzi o konkretne miejsce? Nie bardzo wiemy na co się zdecydować, a przecież tych ofert w okolicy jest nie tak mało. Chcielibyśmy zawęzić poszukiwania.

Gość Kenia B
Może Zajazd Mat w Bełku? Nic innego do głowy mi nie przychodzi.

Gość gość
Biały Dom w Czerwionce

Gość gość
zajazd Kasztelański w Woszczycach. Tani nie jest, ale za to bardzo profesjonalny.

Gość gość
biały dom w paniówkach ale w tygodniu bo bardziej starają się o klienta,wega w gardawicach

Gość gość
Zdecydowanie Zajazd Mat. Bardzo klimatycznie. Żałuję, że nie wyprawiałam tam swojego wesela :(

Gość gość
Calvados Ornontowice

Gość gość
potwierdzam zajazd Kasztelański. Lub Amaro w centrum Orzesza, sala moze nie wygląda jak pałac (przerobiona remiza strażacka) ale jedzenie jest tam nieopisanie dobre. Moja rodzina organizuje tam wszystkie uroczystości: rocznice, komunie, stypy itd.

Gość gość
w Ornontowicach przy kopalni jest sal PUS ,jedzenie pyszne ,tylko sala z zewnątrz niezbyt ładna

Gość nantes45
Ten zajazd MAT to gdzie jest konkretnie?

Gość gość
zajazd Mat jest w Bełku,fajne imprezy robią i tanio a do tego jak masz 100 gosci to wszystkie miejsca noclegowe są gratis,fajny lokal też jest w Orzeszu Gardawicach nazywa się Wega ale jest mały tak na 50 ew.60 osób jeżeli chodzi o wesele

Gość nantes45
Dzięki za info, fajnie że mają takie coś w ofercie :)

Gość gość
Musisz od razu im powiedzieć ze ciebie interesuje lokal zamknięty i niech ci to dadzą w umowie,ze cały lokal i pokoje są do dyspozycji tylko i wyłącznie gości weselnych.Znajoma narzekała że kręcili się jacyś inni ludzie

Gość gość
w zajeździe mat akurat bez problemu się dogadasz.

Gość bronek stonek
Ni wiecie czy mają stronkę i na niej menu? Bo mam trochę daleko żeby tam dojechać, a nie chciałbym tylko dlatego się tam fatygować, choć i tak będę musiał aby zobaczyć ten lokal na własne oczy.

Gość gość
zajazd Mat ma swoją stronkę i proponowane menu ale nie ma co się sugerować ,bo i tak komponujesz sama menu a wprowadzą to co ty będziesz chciała.jednak polecam pieczonego prosiaka,oni robią normalnego pieczonego prosiaka z farszem ,pycha

Gość moralez
W Macie są noclegi? To fajnie. Mi akurat o taką salę chodziło i się nad nią zastanowię. Paru gości będę miał z dość daleka więc fajnie byłby ich gdzieś przenocować :)

Gość gość
Zdecydowanie Zajazd Mat w Bełku! Bardzo ładna okolica, goście byli zachwyceni. Sala przestronna, idealnie nadaje się do tańczenia. Smakowały nam wszystkie dania, na stołach niczego nie brakowało. Do tego świetna, miła obsługa. Mają stronę http://restauracjamat.pl/

do AMKAW witam przede wszystkim zależy jaka data - bowiem dużo lokali może mieć pozajmowane terminy - to podstawa. Teraz lokalizacja- w jakiej odległości od Palowic? no i ostatnia kwestia - ilość osób na weselu - po podaniu tychdany będzie można polecic i wybrać jakąś salę poadrawiam Krzysztof

Gość gość
w Macie są tanie noclegi,40 zł od osoby a jak duże wesele [czyli 100 osób] i dwudniowe to dają wszystkie pokoje gratis

Gość gość
a na jedniodniowe 100 osób też dadzą noclegi gratis?

Gość gość
nie wiem ,ja mialam 2 dni to wszystkie pokoje dostalismy do dyspozycji

Gość gość
odradzam Amaro w Orzeszu,byliśmy na sylwestra,jedzenie ujdzie nic specjalnego,ale bardzo mało,płaciliśmy 300zł od pary,więcej tam nie pójdziemy

Gość gość
To ile pokoi mają w tym Zajeździe Mat??? Chciałabym wszystkim go zagwarantować. Jest info, że 40 od osoby, ale nie ma nic o ilości.

Gość gość
Też nie mam pojęcia, wiem jedno w ich lokalu serwują świetne jedzenie, warto spróbować, naprawdę pyszne.

Gość gość
Ale same pokoje wyglądają bardzo fajnie nieprawdaż? Przynajmniej na zdjęciach :)

Gość gość
Polecam Kasztelański- profesjonalna obsługa ale tez bardzo dobre jedzenie, a przede wszystkim jedzenia nie zabraknie na stołach.