Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaaaaa1111111

jak samej zafarbować sie na blond gdy wczesniej zawsze balejarz u fryziera

Polecane posty

Gość magdaaaaaa1111111

kurcze mam już dość ciągłego chodzenia do fryzjera wydawania kupe kasy do tego rozjaśniacze niszcza wlosy robilacz często bardzo jasny blond w ciemniejszym czasami rozjasnaicz z brazem chce sama zafarbowac w domu tylko pytanie jaka farba-czy najpierw odrosty czy od razu calosc i jaką farbe polecacie żeby nie niszczyła włosow

Gość magdaaaaaa1111111
BALEJAŻ oczywiście miało być - sorki

Gość gość
przygotuj sie na prawdziwą walkę blond jeden dzień wygląda ładnie a na druhi jak stara sciera nie wiem czemu tak jest wybierz platyne i tak nia nie będzie ale bedzie pewność ze nie zżółknie nigdy popielu wygląda jak brudna szmata

Gość gość
oj ciężko! zależy czy masz b. gęste włosy czy cienkie z jasnych wychodzi rudy albo żółty ja używam garnier 8 ale to jest blond bo z jasnych zawsze mam żółte nie polecam l,oreala, u mnie się lało z głowy..jakias rzadka farba i jak zaczniesz, to co m-c masz odrosty balejaż jest wygodniejszy

Gość gość
dodam, robię jeden kolor, to same odrosty

Gość magdaaaaaa1111111
tyle ie naczytałam ze już sama nei wiem co robic jedne chwala inne nie moje naturalne był brazowe zawsze robie jasny blond kilka razy miałam wręcz białe teraz miałam baroidzje naturalne blond ale mam brazowe odrosty czytałam ze loreal jest dobry

Gość gość
ja kupiam z 8 l,loreala jasny i średni blond kolor ładny ale ta farba rzadka i sie lała po szyi, czole..dyskomfort ja nie nakładałam tym aplikatorem, tylko szczoteczką, bo tak jest dokładniej rozprowadzona a nie chcesz ciemnego koloru?

Gość gość
kupiam z 8 opakowań l,loreala bo kolor był ładny...farba droga w stosunku do garniera garnier ma zwarta konsystencję i sie lepiej w domu nakłada... to moje doświadczenia

Gość magdaaaaaa1111111
nie niegdy więcej ciemnego raz się przerobiłam z blond na braz i wyglądałam koszmarnie staro, cera okropna pry tym masakra nigdy więcej tylko blond ale teraz chce bardziej naturalny nie jakies tam biale mysle o tym żeby same odrosty najpeiro nalozyc loreal creme glass a potem na chwile na reszte wlosow przeciagnac tylko nei wiem który kolor czy satynowy blond czy paiskowy