Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania27111

Rozchwiany emocjonalnie facet

Polecane posty

Gość gość
Trzeba zapomnieć i ułożyć sobie życie, poznać kogoś nowego, a o tamtej osobie zapomnieć, nie szukać z nią kontaktu i zamknąć temat na zawsze.

Gość Ania27111
Ale ja nie twierdzę, że nie. Taka już ich natura i nic na to nie poradzimy. Z resztą nie zgrywam cnotki, bo seks też jest dla ludzi i jak jestem z kimś w związku, czuje, że mam podstawy do tego, aby to w końcu zrobić to dlaczego mam nie wiadomo ile zwlekać ? Ale mimo wszystko jakoś nie pasuje mi spać z facetem, który nawet nie wie czy chce ze mną być ;/ Dodatkowo gada, że kocha dalej swoją byłą i chociaż jest okropną suką nic na to nie poradzi.

Gość gość
Na rozmowę jest też odpowiedni czas, czasem jest już definitywnie za późno. Nie ma sensu rozmawiać, gdy wszystko jest już jasne, klamka zapadła a inna osoba, chce się od tej drugiej tylko uwolnić. Pozwól jej odejść, nie zatrzymuj.

Gość gość
Pewnie zodiakalna Waga

Gość Ania27111
Kto ? ten facet ?

Gość gość
ciekawy temat...

Gość gość
Ty. A on panna?

Gość Ania27111
Nie :P Ja Bliźnięta :P On Lew :P

Gość gość
Tak, on. Zachowuje się jak zodiakalna Waga.

Gość agrafkatakasobie
i tak lepiej dla ciebie ze to tak sie skonczylo :) tylko by cie wyniszczal psychicznie bo napewno nie jest z nim wszystko w porzadku.

Gość gość
Czasem dla mnie było jasne, a dla kogoś nie. Wtedy wyjaśnienia jak najbardziej mają sens moim zdaniem, no chyba, że ktoś jest skończonym egoistą.

Gość Ania27111
No widzisz. Jednak to zodiakalny Lew :P Ale znak zodiaku myślę małe ma znacznie z tym jaki jest człowiek.

Gość Ania27111
Wyjaśnienia jak najbardziej są potrzebne, szczera rozmowa. A on na dodatek bał się ze mną porozmawiać o tym wszystkim w cztery oczy. Załatwił to przez sms-a ;D więc dodatkowo nie mam czego załować... ale to, że dalej się odzywa też nie jest na miejscu w takiej sytuacji.

Gość hfghgfhjghjghjkh
co za debil!!!!!

Gość agatalwidecka
Oni nigdy nie bede w normalnym zwiazku bo sami nie sa normalni. Poznalas takiego faceta i trudno. Nawet takie osoby jak on czegos ucza na przyszlosc.

Gość gość
Czyli jak z nim byłaś to mieliscie seks? Byliscie razem piszesz. To on kocha

Gość Ania27111
NIE MIELIŚMY. No, bo na początku tak było. Byliśmy razem i tak to wyglądało. No, ale to na samym początku. A teraz patrząc na to wszystko z boku sądzę, że to i tak nie był związek skoro on w głębi duszy i tak myślał o swojej ex, kochał ją, a ostatecznie nie chciał ze mną tego rozwijać. To ja tego związkiem mimo wszystko bym nie nazwała. Chociaż na początku mogło tak to wyglądać, starał się itd. To miałam ma myśli.

Gość gość
Czyli on kocha Ciebie i ją. To jasne.

Gość Ania27111
A skąd taki wniosek ? Nie powiedziałabym. Nie można kochać dwóch osób naraz. On dalej ją kocha, a mnie może chciał mieć na przyszłość.

Gość gość
Nie rozumiem.

Gość Ania27111
Czego?

Gość godzilllllllla
jest po prostu jak w tytule rozchwiany emocjonalnie i tyle. cale zycie bedzie sie tak blakal jak nic nie zmieni.olac takiego.

Gość gość
Dobrym, wyuzdanym seksem mozna uzaleznic od siebie kazdego faceta.....

Gość dszerfshbg458634453
gowno prawda

Gość gość
jesli on jesz zodiakalny lew to nie ma mowy zeby byl "rozchwiany" - lew wie co robi, wiec bylby pewnik ze chce swoja ex - sorry,a ty no coz , na bezrybiu i rak ryba ... a zreszta ty bliznieta -to pewnie lubisz nowe znajomosci i nowych partnerow, sex tez jest pewnie twoja mocna strona,wiec nie bedziesz niczego zalowac i szybko znajdziesz nowego pocieszyciela serca co pozwoli zapomniec stare rozterki sercowe, bez urazy- zyje juz dlugo i znam ten typ ludzi, tyle w temacie

Gość gość
prawda :-)

Gość Ania27111
Nie wiem ja się na tym nie znam. No, ale gdzieś już słyszałam, że lwy jeszcze z taką datą urodzenia jaką on ma są strasznie właśnie niezdecydowane i całe życie nie wiedzą czego chcą. Odnośnie związków tym bardziej. Ja się takimi rzeczami nie kieruje tylko tym jaki jest dany człowiek, ale może coś z tym jest.

Gość lidziamała
taaa bo znak zodiaku powie ci jaki jest czlowiek staratatata ;d

Gość TowarzyszkaNiedoli
hahahaha Autorko witaj w klubie, spotkała mnie TAKA SAMA sytuacja :) Wąłsciwie to poglądy mamy tajie same nie ma związku=nei ma seksu. Lubie jasne sytuacje a nie gdy ktos tak mi kręci. I nawet imie mamy to samo ;)

Gość gość
Anki najlepsze kochanki :-)