Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemnicza_200

Wybór odkurzacza automatycznego

Polecane posty

Gość tajemnicza_200

szukam niedrogiego odkurzacza automatycznego. mieszkam w nieduzym mieszkaniu 40m2 w ktorym sa same panele i plytki, zero dywanow. pomyslalam, ze zamiast odkurzania co dwa dni zainwestowalabym w automatycznego robota do odkurzania, ktory robilby to za mnie, a ja wracalabym na gotowe. interesuje mnie cos ponizej tysiaca, najlepiej tak maksymalnie do 700zl. moze mi cos polecic :)?

Gość mega szczęśliwa
miotła plus szufelka

Gość kitana86
Skoro dziewczyna pisze, że odkurza obecnie co dwa dni i chce to zmienić wreszcie to raczej spodziewa się konkretnych odpowiedzi... Od siebie mogę polecić Carneo 610. Dostaniesz go poniżej tysiąca spokojnie, a funkcjonalnością jest bardzo zbliżony do droższych odpowiedników takich jak Roomba chociażby. Poczytaj sobie o nim, jest w sieci kilka testów i zdobył pierwsze miejsce w dwóch czy trzech pismach komputerowych. Sama miałam ostatnio taki sam dylemat, ale od 1,5miesiąca w domu opiekę nad czystością sprawuje Carneo :D

Gość samokja
Ja ze swojej strony mogę Ci polecić odkurzacz lg, który można sterować smarfonem, a nawet głosem. Hom bot jest cichy i byłby w sam raz dla ciebie

Gość tajemnicza_200
wszystko fajnie, tylko cena niestety zabija tego lg ;/ Carneo wydaje sie byc ciekawa propozycja, jak sobie radzi podczas automatycznego sprzatania? nie mota sie miedzy meblami?

Gość gość
Carneo 610 masz teraz za 599zł na allegro, jak się będziesz decydować to radzę się spieszyć :) u mnie na 10 sprzątań zamota się maksymalnie raz, w pozostałych przypadkach sprząta wszędzie dokładnie

Gość gremlinka
chodzi ci o aukcje uzytkownika satysfakcja-pl? tanio bardzo, musze narzeczonego udobr****c jakos ;p a jesli nie mam dywanow tylko panele, ale za to mam gubiacego siersc zwierzaka to sie oplaca? wiadomo, ze z mebli bede i tak musiala recznie sobie posprzatac, ale chodzi mi o podloge, zeby te kudly nie unosily sie wszedzie...

Gość sendera
Myślę, ze Tobie wystarczy taki normalny kompresor, który zbija kurz w kostkę, jest o wiele cichszy od standardowych odkurzaczy i na dodatek sam jeździ

Gość gość
mi się udało wylicytować powystawowego i robot roomba za 700 zł. jestem bardzo zadowolona

Gość tajemnicza_200
na jakiej zasadzie dziala ten kompresor, drogie to jest? sendera - nie chce powystawowki zadnej, mam zle doswiadczenia z takimi sprzetami niestety i sie uprzedzilam troche. najblizej mi obecnie do carneo

Gość gość
to go kupuj !! nawet nei wiem na co czekasz jak ci sie zaraz promocja skonczy !! z tego co sie orientuje to te kompresory to takie specjalne funkcje w niektorych odkurzaczach bezworkowych co wciagaja kurz i go pomniejszaja tak jakby jakos ale drogie to jest no i nie automatyczne !!

Gość tajemnicza_200
poszlo wczoraj zamowienie na Carneo 610, 599zl na Allegro od sklepu Satysfakcja.pl. czekam na przesylke, mam nadzieje, ze dzis bedzie i po weekendowych testach zdam wam relacje czy bylo warto ;p

Gość Grooba
chyba test nie do końca sie powiodły...

Gość gość
A co powiecie na temat odkurzacza centralnego. warto kupić?

Gość gość
ten spamer co tu szaleje zaraz c***owie, że warto i poda jedyną słuszną firmę