Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdjecie testu ciazowego

Polecane posty

Gość gość
Trzeba powtórzyć test. Moim zdaniem to ciąża. Gratuluję!:-)

Gość gość
ciezko bylo tez zrobic zdjecie aparatem bo tez slabiutko wiadac na fotce....ale jednak cos tam sie pojawilo...

Gość gość
wlasnie chce potorzyc ale nie jutro tylko za 3-4 dni...moze krecha bedzie juz mocniejsza:) test mial czulosc od 25 cos tam....wiem ze sa jeszcze bardziej czulsze...

Gość gość
Na grzech testach mi wyszło cos takiego i nie była to ciąża. W kolejnym miesiącu w dniu miesiączki zrtobilam test i kreska była bardzo wyraźną To nie ciaza nie wkrecaj sobie

Gość gość
moim zdaniem to ciaza ;) ja robilam 4 dni przed spodziewana @ i wyszla tez taka delikatna

Gość gość
no wlasnie nie tyle co wkrecam sobie lecz zburzylo to moj spokoj....i nie wiem co o tym myslec...staramy sie dopiero 2 cykl...

Gość gość
Dlaczego ją zniechęcasz? Nie rozumiem pisania "to ciąża" albo "to nie ciąża" bo takie stwierdzenia to lekarz może wydać po badaniu. U ciebie taka kreska nie była ciążą... u mnie była identyczna, może nawet słabsza a jestem w ciąży:) Nie napiszę ci autorko, że w twoim przypadku będzie tak samo, ale trzymam kciuki:)

Gość gość
do terminu miesiaczki zostalo dokladnie 5 dni,zawsze mam jak w zegarku....okolo owulacji przed i po bylo przytulanie wiec...taka malutka nadzieje jednak mam:)

Gość gość
po jakim czasie pojawila sie ta blada kreseczka odrazu?

Gość gość
mnie zastanawia dlaczego ten test jest rozwalony na pół?:P

Gość gość
Moja córeczka też się pojawiła z bladej kreseczki :) Ale ta jest mega blada ;/

Gość gość
bo rozlozylam ten test na czesci po kilkunastu minutach bo myslalam ze tam od czegos odbija...:P przez szybke bylo widac ale niedowierzalam ze to moze byc to o czym mysle...

Gość gość
blada kreska pojawila sie po ok 2 minutach....tyle tylko ze zdazylam wyjsc z ubikacji i usiasc na kanapie i sie temu przypatrzec na spokojnie

Gość gość
u mnie był cień cienia, na drugi dzień ciemniejsza :)

Gość gość
powtorze go w piatek i zobaczymy:)

Gość gość
GRATULACJE! też miałam cień cienia kreski i mam synka :)

Gość gość
ja tam nie trace nadzieji:) nawet mezowi wyslalam zdjecie bo myslalam ze zwariowalam i on tez widzi to co ja...ledwo bo ledwo ale cos jest....

Gość Madzia898989
Mój 1 test był dokładnie taki sam, teraz jestem w 36 tygodniu ciąży także szczerze gratuluję :)

Gość gość
mysle ze nalezy powtorzyc test :) ja robilam 2 dni po spodziewanym okresie i kreski byly bardzo wyrazne i sa do tej pory

Gość gość
to ciąża na tym etapie nic ci więcej nie wyjdzie bo ciąza wczesna, za 2-3 dni zobaczysz wyrazne 2 kreski, i tak masz szczęście bo jak ja robiłam 5 dni przed to nc nie pokazało dopiero w dnu @ wyszedła pozytyw teraz jestem w 7 tyg, tak więc gratuluje

Gość gość
u mnie też tak wyszło, robiłam test 6 dni przed @, teraz jestem w 32 tc :)

Gość gość
ja nie moge przestac o tym myslec,cale popoludnie wpatruje sie w ten pasek delikatnie ale jednak cos tam widac...powtorze sobie test w piatek rano... dodatkowo mam takie lekkie delikatne skurcze w dole brzucha od ponad tygodnia i bardzo duzo bialego sluzu,bolace piersi najbardziej z boku pod pachami....temp powyzej 37... ciekawe....

Gość gość
jak masz bardzo dużo tego białego śluzu to może być ciąża, ja tak miałam przy pierwszej ciąży, do tego bardzo bolały piersi, sutki nie mogłam dotknąć, nawet przy chodzeniu czułam :-) trzymam kciuki :-)

Gość gość
U mnie byla jeszcze slabsza i jednak ciaza sie okazala teraz 4 miesiac juz leci

Gość gość
czytalam wlasnie opinie osob na roznych forach,kobiety wklejaly tez zdjecia swoich testow i faktycznie niektore wygladaly tak jak ten moj, mi do miesiaczki zostalo 5-6 dni wiec...jesli juz to bardzo wczesna ciaza...powtorze na pewno:) jedyne czego sie teraz boje to rozczarowania niestety....

Gość gość
Nie wiem jak to jest ,ale jak ja zrobilam test 5 dni do okresu ,wyszla mi mocna czerwona kreska i to po 20 sekundach,nawet nie zdarzylam z toalety wyjsc.Zadnych watpliwosci nie bylo.I test robiony wieczorem.

Gość gość
ja mialam takie jak ty na zdjeciu i ciazy nie bylo...

Gość gość
kazdy czlowiek jest inny...nie wiem na czym to polega,ze jeden ma tak drugi inaczej...moze zalezy to tez od czulosci testu bo z tego co sie zdazylam sie zorientowac to sa rozne...

Gość gość
moze to moje na zdjeciu to tez moja wyobraznia....mozna tak gdybac bez konca...czas pokaze,chcoiaz naleze do osob niecierpliwych...wiec powtorze sobie w czwartek.