Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Anna Przybylska MA RAKA czy przeżyje

Polecane posty

Gość gość
jestem w szoku tym co tutaj przeczytałam, kilka dni temu znajoma widziała Anię w Bydgoszczy ....... :(

Gość gość
IP tej ściery i szmaty powinni upublicznic. Ten topic zalozyla ta sama psychiczna baba,ktora powiadomila pudelka o smierci Ani. Powinni zaczac konsekwencje od niej nie od pudla, zrobic sprawe w sadzie i podac o odszkodowanie.

Gość gość
Pani |Przybylska leczy sie w Stanach w szpitalu mojego znakomitka , który przysłał mi 2 zdjęcia z autografem .Zyczmy Jej zdrowia

Gość gość
nie umiesz czytać

Gość gość
Głupoty już piszecie wszyscy... Prawda jest taka że jest coraz lepiej z nią i jest nadzieja ze wszystko będzie ok

Gość gośćdoktor owa
wiem ,c o u P Ani, ale i mnie obowiązuje tajemnica ,nawet fotki nie moge pokazać :))

Gość gość
Trafiłem tu przypadkiem i włosy na głowie stanęły mi po przeczytaniu niektórych wpisów. Jakim człowiekiem trzeba być by życzyć komuś śmierci? Skoro Pani która innym tak źle życzy nie jest zadowolona z życia to niech coś zmieni. Nie znam pani Anny osobiście ale życzę jej powrotu do zdrowia i szczęścia. @ z tego forum również życzę aby znalazła siłę do walki o siebie, aby jej się w życiu ułożyło by nie życzyła nikomu źle tylko cieszyła się z sukcesów i szczęścia innych. Rodzinie Pani Przybylskiej życzę siły i optymizmu. Trzymam kciuki:-)

Gość gość
jakas /is ty dobra /y :D

Gość gość
Niestety zmarła