Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

płeć dziecka 15t2d

Polecane posty

Gość gość

czy poznam plec dziecka w 15t2d jak dzidzia bedzie dobrze ustawiona? Lekarka nie ma super nowoczesnego sprzetu.

Gość gość
jak nie ma to raczej ciezko bedzie stwierdzic, w tym czasie narzady sie rozwijaja. ja dowiedziałam sie jaka plec w 17 tc ale na dobrym sprzecie

Gość gość
raczej nie moj lekarz powiedzial ze dopiero kolo 20 tyg najwczesniej mozna stwierdzic jaka bedzie plec :)

Gość gość
Ja poznałam w 14yc ale na prenatalnych na b. dobrym sprzęcie. Wątpie, że u Ciebie będzie coś widać.

Gość bzduuuuraTOTAL
NIEPRAWDA ŻE DOPIERO W 20! Mi lekarz stwierdził na 95 procent w 12t3d a na zdjęciach z 16tc wyraźnie było widać, każdy kto oglądał nie miał wątpliwości co widzi.

Gość gość
czyli mam sie nie nastawiac? szkoda. Pewnie dopiero ok 20 tygodnia:(

Gość gość
bzdura ale jaki to byl sprzet? bo moja ma starszy. Ostatnio na usg genetyczne mnie wyslala na usg na lepszy sprzet gabinet obok.

Gość gość
Ja w 12 tygodniu się dowiedziałam, ale to były raczej przypuszczenia lekarza i stwierdził, że dla niego to dziewuszka i tak zostało :) Ruchy malucha też czułam już w 17 tc, a z każdym dniem upewniałam się tylko, że to właśnie one.

Gość gość
to fajnie, tez bym juz chciala. Ja w sobote zaczynam 13 tydzien. Najwyzej jak pojde na nastepna wizyte za 3 tyg i nic nie bedzie widac, to poprosze o skierowanie na usg na ten lepszy sprzet

Gość bzduuuuraTOTAL
NIEPRAWDA ŻE DOPIERO W 20! Mi lekarz stwierdził na 95 procent w 12t3d a na zdjęciach z 16tc wyraźnie było widać, każdy kto oglądał nie miał wątpliwości co widzi.

Gość gość
ja powiem tak Juz w 13 tyg lekarz mi powiedział dziewczynka jak nic choć nie był to super nowoczesny sprzęt:-) Nie nastawiaam sie bo to taka malizna przecież:-) I ciagle na każdej wizycie mówił dziewczynka ( chodzilam co 1.5 tyg poniewaz ciazazagrozona) W 19 tyg musizlam zmienić lekarza super nowoczesny sprzęt w gabinecie i okazało się ze chłopak w 21 tyg dalej chłopak. W 22 tyg wyjechalam na grugi koniec polski poszlam do lekarza kontrolnie tez dobry sprzet dobry lekarz i co i kednak coreczka:-) Takze juz w 13 tyg lekarz wychwycil. Ale moja rada z kupowaniem rozowych czyniebieskich ubranek wstrzymaj sie chociaz do 25 tyg bo to roznie bywa

Gość gość
mnie lekarz powiedział w 13 potwierdziło się w 20 ale kumpeli z chłopczyka się dziewczynka zrobiła:P

Gość gość
czyli jakas nadzieja jest. No zobaczymy. Najwyzej jak pisalam pojde po usg na lepszy sprzet i tyle:)

Gość gość
Ja poznałam płeć w 15 tygodniu, na dobrym sprzęcie i w 4d. I tak było potwierdzana płeć z wizyty na wizytę do 36 tygodnia, kiedy to z chłopca zrobiła się dziewczynka :) Także już nie uwierzę w żadne usg :p

Gość gość
az tyle pomylek??????? dziewczyny ale wy mowicie o jakichs biezacych przypadkach czy o takich sprzed paru lat? bo wierzyc sie nie chce ze w tych czasch pomylki moga byc. i pytanie do mam dziewczynek, ktore byly chlopcami:) kiedy lekarz wam stwierdzal chlopaka to na jakiej podstawie? widzial siusiaka?? a wy? widzialyscie tez cos co i wg was wskazywalo na chlopaka?

Gość gość
ja właśnie w 15 tc poznałam płeć w drugiej ciąży ,nie na jakimś super sprzęcie .

Gość gość
Ja od 16tc wiem, że będzie córeczka :) Za każdym razem pokazuje co ma między nóżkami :)

Gość gość
10.09.13 [zgłoś do usunięcia] bzduuuuraTOTAL NIEPRAWDA ŻE DOPIERO W 20! Mi lekarz stwierdził na 95 procent w 12t3d a na zdjęciach z 16tc wyraźnie było widać, każdy kto oglądał nie miał wątpliwości co widzi. --> W 16tc jeszcze uwierze ale nie w 12tc ... twoj GIN to wrozbita :P

Gość gość
10.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość czyli jakas nadzieja jest. No zobaczymy. Najwyzej jak pisalam pojde po usg na lepszy sprzet i tyle @@ A moze po protu poczekaj kilka tygodni ? Musisz JUZ wiedziec ? Zbawi cie to ??? :D :D :D

ja jestem w 13tc za tydzieñ mam usg i teæ bym chciaøa sié dowiedzie© no ale sié nie nastawiam bo w pierwszej ciáæy lekarz potwierdzil mi dopiero w 18 tc...i to nie na 100 %. a poza tym tydzieñ temu siostra mojej bratowej urodziøa synka do samego konca miala byc dziewczynka a tu przy cc zdziwienie bo ma chøopca hehe:-).

Gość gość
''W 16tc jeszcze uwierze ale nie w 12tc ... twoj GIN to wrozbit'' No a mi polozna powiedziala ze prawdopodobnie chlopak. Tez widzialam cos miedzy nogami. Juz w 12 tygodniu!!!

Gość gość
u mojej kuzynki całą ciążę miała być dziewczynka a na sali porodowej SZOK bo chłopak

Gość gość
a moja siostra 3 razy na usg slyszala ze chlopak a jest dziewczyna. nadal ejst w ciazy, ale jzu teraz wie na 100 ze bedzie girl

Gość gość
Jak lekarz stwierdza na podstawie czy cos "wisi"miedzy nozkami to wiadomo,ze latwo o pomylke,bo rownie dobrze moze to byc lechtaczka. Narzady zdarzaja sie opuchniete i dlatego cos moze.sugerowac inna plec. U mnie lekarka stwierdzila plec w 13 tc na 100%. Dostalam zdjecie worka mosznowego z jaderkami,takie w przekroju,jak tobi sie zdjcia roznych narzadow. Tu nie bylo mowy o pomylce. I urodzil sie chlopak. Ale lekarka bardzo wprawiona i bardo dobry sprzet,najlepszy w wojewodztwie w prywatnej klinice.

Gość gość
Poznałam płeć na usg genetycznym, w 12 tygodniu- chłopiec.