Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 maja takie male czlonki i nie potrafia doprowadzic dziewczyny do orgazmu a jedynie lubia lizac i duzo gadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 tez poznalam chlopaka i kiedy sie kochalismy to on zaskoczyl mnie swoim malym peniskiem nawet powiem bardzo malym bo wygladal na 11 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 Poznalam kilku fajnych i milych facetow ale mieli malego w rozporku i to mnie zniechecilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 to prawda wielu opowiada jacy sa dobrzy w lozku ale okazuje sie calkiem inaczej a dodatkowo ta wielkosc jest wstydliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 poznalam kiedys fajnego faceta ktory mial takiego jakby byl zlamany i wygiety kazalam jemu isc na operacje ale to bylo bardzo duzo i nie wyrazil zgody a teraz jak go widzialam to zyje z taka duzo starsza od siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 sa takie nakladki wydluzajace penisa i kosztuja okolo 15 zl a moj chlopak ich uzywa juz prawie rok i jest nam dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 Powiem wam ze moj chlopak naciaga sobie juz prawie rok codziennie i wydluzyl sobie o prawie 4 cm . Teraz jak sie kochamy dostaje orgazmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 a ile mial w czesniej cm jesli mozna wiedziec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 jakies 12 cm i mial z tego powodu wiele kompleksow a teraz chodzi dumny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 co to za temat tylko o penisach nie macie innych i zasmiecacie tylko forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 wielu mezczyzn siedzi na necie i wyszukuje kobiet a mozna poznac fajne duzo starsze i wolne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Mosley radzi 0 Napisano Wrzesień 10, 2013 Im dłuższy palec serdeczny od wskazującego w prawej dłoni tym większego mężczyzna ma penisa. To jedyny wymiernik potwierdzony naukowo jakim można to wybadać nie zaglądając bezpośrednio do rozporka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 moja przygoda z fajna kobieta ktora poznalem tutaj jest piekna poniewaz nauczyla mnie jak doznac podniecenia analnego wpychajac koleczeg w moj anal i vibrator Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 szukam chlopaka ktory potrzebuje milej kobiety jestem ladna mam 60 lat moje gg 4561289 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 moj chlopak ma 15 cm ale bardzo go kocham i nie zamienie na innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 ja mam 14 cm dlugosci ale moj zoladz jest prawie tak duzy jak szklanka i co na to powiecie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 tu sa diety wypad stad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 taki jak szklanka ? to musi byc bardzo twardy i delikatny ? ja bym mogla takiego dotykac ustami jak masz ochote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 najwazniejsze zeby chlopak mial duzo pieniedzy a kochanka to znajde sobie jak bedzie w pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 dobry jest Desmond bez recepty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 moj ma 19 cm dlugosci i 16 cm obwod Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 pieknego masz mam nadzieje ze to prawda napisz violka39Bariola@yahoo.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 to moj adres napisz romciacv@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 odezwij sie nieznajomy HalinkaSadi@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 mam nadzieje ze sie poznamy olivka37Wawa@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 ale ma branie jak napisales ze masz 19 cm to zaraz wszystkie pisza no prosze jest pieknie hahahsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 starsze kobitki sa superaste mozna brac w dwa otworki i nic je nie boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 Poznalam tutaj chlopaka ktory jest mlodszy odemnie 25 lat i jestem bardzo szczesliwa robi co mu kaze i w lozku jest niczym ogier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 nie wiem czy jestem normalny bo poznalem tutaj dziewczyne 17 lat i bardzo chce sie z nia kochac co w na to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach