Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem

Polecane posty

Gość gość

Jak można zostać opętanym?

Gość gość
PO CO CI TO?!!!!!

Gość miséricordieux
módl się o uwolnienie

Gość gość
Chciałabym zobaczyć jak to jest, nie chcę żebyście mnie krytykowali, ale podali przykłady tego co mogłabym zrobić żeby zostać opętaną.

Gość gość
Musisz podpisać cyrograf.

Gość miséricordieux
walnij się zdrowo w łeb :) a potem lekcje odrób, pokój posprzątaj i psa wyprowadź.

Gość gość
Tak się składa że mam 30 lat i spieprzone życie, a więc mnie nie oceniaj ;) A coś zamiast cyrografu?

Gość gość
Może spróbuj o 3 w nocy, (godz demonów) powiedz na głos że prosisz o opętanie? (To co napisałam to nie ironia)

Gość gogolinek
Nie rób tego! Bo dopiero spieprzysz sobie życie!!!!!!!!

Gość sukasandra
Kiedyś sama chciałam podpisać pakt, skończyło się tym że przez półtorej roku potrzebowałam pomocy psychologa :(

Gość gość
Nikt z was po prostu mnie nie zrozumie, w każdym razie dzięki za wszystkie wypowiedzi. :)

Gość miséricordieux
30 lat, a rozum dzieciaka. Od takich pomysłów będzie Ci w życiu tylko gorzej.

Gość aria255
hej a po co chcesz tego opętania co Ci to da . W ogóle wioerzysz w to ? Ja akurat wiem , że duchy , demony istnieja wiec lepiejk nie narob sobie problemu :P

Gość zanim stracisz rozum
chcesz seksu z takim stworem? On Cię nie będzie pytał, czy masz na to ochotę, tylko weźmie co jego, ciebie obróci w pył i nie da umrzeć. Chcesz tego? Trochę wyobraźni.

Gość gość
W sumie to nic mi nie pozostało i nie chodzi mi o wygląd demona :D. W każdym razie dzięki .

Gość gość
Są paskudni, ale co do opętania ma rżnięcie ?

bo opętanie duszy będzie miało taki sam skutek jak g***t takich stworów na twoim ciele. Przejdziesz przez to?

Gość gość
No cóż, jeszcze nie podjęłam decyzji. Chciałabym tylko z czystej ciekawości spróbować.

z czystej ciekawości, w pierwszej kolejności, pomódl się o uwolnienie do Pana Boga. Już masz diabła w życiu, a chcesz go jeszcze więcej? To będzie ostry ból, dużo gorszy od tego co teraz masz. Będzie gorzej. ALe ty ciekawa jesteś, chcesz się zabawić... Uwodzisz demona. Niczym naiwne laski pokazujące d**y w wiejskiej dyskotece, które chcą się tylko zabawić. Aż w końcu wstaje taki podstarzały dziad, rozochocony i bierze dziewczę siłą, rozwala ją od środka fizycznie i psychicznie, a potem mówi - sama tego chciała. Miej trochę wyobraźni!

Gość gość
Za to widzę że Ty masz bardzo barwną wyobraźnie ;), myślę że trochę przesadzasz. W każdym razie tym opisem trochę mnie przeraziłeś. Mam tylko jeszcze jedno pytanie : Czy skoro chcę być opętana to jestem już zniewolona?

Gość gogolinek
Temat nie jest zabawny, ale ten tekst mnie rozwalił :Niczym naiwne laski pokazujące d**y w wiejskiej dyskotece :D:D:D:D:D

nie przesadzam, tylko obrazowo tłumaczę, żebyś pojęła. Pomódl się o pomoc, o wyzwolenie. Weź Biblię w rękę, weź różaniec. I zacznij się bronić, bo za chwilę demon obedrze twoje piękne łaszki, rzuci do błota i gnoju, przeora jak dziwkę i będzie patrzył jak umierasz, a umrzeć ci nie da.

poczytaj o Anneliese Michel, wrzuć sobie w google , spójrz na grafikę, popatrz na to i zacznij modlić.

Gość gość
Ok, dzięki :). Dzięki za wszystkie wypowiedzi i tak "szczegółowy opis" :). Na razie jednak odpuszczę sobie moje "chore" pomysły, cóż za porównania! :D

naprawdę, taką zabawę odpuść sobie na zawsze. Pomódl się i zacznij porządkować życie. Jak się będziesz modlić, to Ci będzie lepiej. Nie z dnia na dzień, ale stopniowo coraz lepiej. Wierzę i Ty też uwierz.

Gość gość
Może już jesteś... Nie chodzi o spektakularne chodzenie po suficie. Przeczytaj sobie np taką książkę: "Opętani przez duchy - egzorcyzmy w XXI stuleciu", Wanda Prątnicka. Autorka pisze z doświadczenia i tłumaczy o co chodzi. Mnie ta książka wciągnęła bardzo, przeczytałam kilka razy i polecam każdemu kogo temat interesuje lub kto się zetknął z takimi zjawiskami w swoim życiu.

Gość gość
Uuuups, poczytałam komentarze, i te od religijnych brzmią jakby ci dopiero byli opętani na całego i pisali z doświadczenia. Tu już i egzorcysta nie pomoże, tylko najpierw jakieś odpowiednio dobrane psychotropy.