Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krwotok skrzepy co zrobić

Polecane posty

Gość gość

itam was kobiety. Chciałam się doradzić(choć wiem, że internet to nie lekarz..) ale zanim narobię larma u lekarza lub w szpitalu,chcę wiedzieć czy słusznie się martwię. Otóż moje dziecko ma 2,5 roku. W zeszłym roku we wrześniu założyłam spiralę anty,miedzianą.Od czasu założenia spirali okresy miałam z wahaniami, ale nie więcej niż kilka dni różnicy. A teraz coś się pochrzaniło-ostatni okres miałam 20 któregoś maja, w międzyczasie robiłam testy-negatywne,w lipcu byłam na kontrolnym usg,ciąży brak,spirala prawidłowo osadzona na miejscu.W niedzielę niby zaczął mi się okres(a wcześniej ostatni miałam na koniec maja) i niby wszystko okej, ale wczoraj normalnie dostałam krwotoku.Pół godziny w pracy siedziałam na sedesie,z pochwy lała się normalnie krew na zmianę z dużymi ciemnymi skrzepami.Przez pół godziny nie było sensu wstawać z sedesu,bo i tak bym była cała zalana.Potem podpaskę musiałam zmieniać 2x na godzinę,i tak aż do dziś, bo znów dziś 20 minut rano spędziłam ze sporym wyciekiem tym razem siedząc w wannie... jedyne bóle to dość silne w dole brzucha i krzyże z tyłu, ale zwykle tak boli mnie przez cały okres trwania miesiączki. Nie bardzo wiem co mam robić, czy iść z tym do walk in centre, czy do szpitala.Problem w tym , żę mieszkam w UK,dzwoniłam do 2 polskich klinik(bo tam najprędzej ktoś zrobi mi usg) lekarze na urlopach,będą za 2 tygodnie dopiero.więc pozostaje mi albo emergency w lokalnym szpitalu albo przychodnia walk in centre... I podejrzewam że tam nic więcej nie poradzą jak to aby wrócić do domu i zrobić test ciążowy (który robiłam ok miesiąc temu,negatywny) i powiem szczerze, że boję się trochę tych g***townych i nagłych wycieków krwi ze skrzepami wielkości wątróbki...

Gość gość
idź jak najszybciej do szpitala bo sie wykrwawisz :/

Gość gość
popieram, idź do szpitala