Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kahahaha

Do osób wierzących

Polecane posty

Chciałabym Was poprosić o wsparcie w modlitwie za mojego brata,który miał dziś operacje kręgosłupa... to była ciężka operacja i chcą zostawić mojego brata na oiomíe do jutra...martwi mnie to...gdybyście mogli poświęcić chwile na krótką modlitwę o jego zdrowie była bym wdzięczna :) z góry Dziękuje :)

Gość gość
ja się juź pomodliłem

Się ciesz że miał w ogóle operację i nie proś o więcej. 100 lat temu już by kopnął w kalendarz od leczenia ołowiem i spuszczania krwi.

Gość gość
pomodlę się za niego przed snem :)

Dziękuje Wam bardzo :) Nie zapomniałam o Was przy odmawianiu Różańca :) Modliłam się o wasze zdrowie i żeby wszystko się Wam układało jak najlepiej,..

kahahaha, ale jemu tez powiedz, ze ludzie sie za niego modla, bo to mu doda wiary, a to wlasnie ta wiara mu pomoze. dlaczam i zycze pomyslego obrotu spraw, oraz dziekuje za twoje intencje :)

Dziękuje Wam za wsparcie... Gdyby ktoś jeszcze mógł chwilę poświęcić to bardzo proszę. jest pierwszy dzień po operacji a mój brat niestety bardzo źle się czuje... nic dziwnego,bo cięcie miał od pośladków do karku...prostotali mu kręgosłup i wkładali stabilizator tytanowo jakis tam,..

ale jestem z niego dumna...bo tuż przed operacją chciał się pomodlić a pielęgniarka mu,"teraz to nie ma na to czasu!" A mój brat."To nie moja wina,że pani nie wierzy w Boga.ja wierze i dla mnie to ważne"

Maciek masz wyżej napisane..nie dało się go wyprostować go w 100% bo ma 17lat...udało się w 70% bo bali się przerwać rdzeń kręgowy... jest dobrze,bo normalnie porusza kończynami :) tymczasem ja zmykam do szpitala...

Gość Mamusia Alusia
Pomodlilam sie, dużo zdrowia dla niego życzę :)

Kochani,z moim bratem nie jest najlepiej...bardzo go boli...a najgorsze jest to,że jedna pielęgniarka wszystko z łaski robi... :/ Gdybyście mogli go jeszcze wesprzeć modlitwą...

Gość gość
Słyszałaś o modlitwie do św.Filomeny?Polecam.

wczoraj powinien wstać już po tej operacji,ale nie był w stanie... chyba już była rehabilitantka bo wstał do toalety :) W prawdzie z dużą pomocą,choć narzeka,że bardzo boli :( nie dziwię się,skoro zamontowali mu 12 śrub w tym kręgosłupie...

Cześć Maciek :) Nooo...całe szczęście,bo przy tego typu operacjach łatwo o niedowład :/

Po za tym...wiesz jak się na neurochirurgii widzi młodych ludzi ba po prostu dzieci,od tych malutkich po 5-6letnie bardzo choreto aż w sercu ściska....

Oj Maciek,nie wiem czy byłeś na oddziałach dziecięcych...ale to tak uczy,że daj spokój...

Ale muszę Ci powiedzieć,że mimo,że mojego brata tak boli,to jest dzielny...ale zdarzają się chwile załamania... i się wkurza,ze po co się na tą operacje zgadzał...:(

Ale wstyd normalnie...bo po wzbudzeniu z narkozy mój braciak zbluzgał lekarza prowadzącego ;) Podobno pozytywnie choć jakoś sobie tego nie mogę wyobrazić jak to mogło brzmieć...;) A później sobie śpiewał :)

Gość gość
a jak można zbluzgać pozytywnie?

Nie pytajcie mnie jak można zbluzgać pozytywnie bo nie mam pojęcia :D lekarz nie chciał powiedzieć jak to brzmiało :P ale się śmiał?!

Gość gośćONAAAAAAAAAA
Do autorki ja przeszłam 6 ceiżkich operacji w sumie miesiąc na Oiom trzymam kciuki za brata. Gdybys chciala porozmawiac moge CI dać namiary. Oby brat od razu na drugi dzień trafił na odział pooperacyjny.

Dziękuje za dobre słówka :* A moglabyś podac nr.gg?odezwalabym się Jutro bo dziś padam :) z bratem juz całkiem dobrze,jak na te pare dni od operacji,bo już przeciwbólowych nie bierze ;) Ale mówi,ze go jednak boli...

Gość gośćONAAAAAAAAAA
jak co odezwij sie chetne ppmoge 19381122