Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina93

Słaby okres

Polecane posty

Gość Paulina93

Witam. W dzień przed planowaną miesiączką kochałam sie z moim chłopakiem pierwszy raz. Używaliśmy gumy, nie doszedł nawet we mnie. Następnego dnia obudziłam się z mocnym bólem brzucha i krwawieniem. Jednak podczas kolejnych dni to krwawienie było bardzo słabe, znikome a brzuch boli mnie normalnie jak podczas miesiączki. Dodam też, że w zeszłym tygodniu przeprowadziłam się do innego miasta i byłam narażona na dużo stresu i wysiłku. Pierwszy raz mi się zdarzyła taka sytuacja. Domyślam się że zajście w ciążę jest bardzo nikłe, w szczególności, że to były dni niepłodne. Jednak bardzo proszę o radę i pomoc, co to może być?

Gość Paulina93
Mam jeszcze jedną rzecz do dodania. Miesiąc wcześniej wzięłam sobie tabletkę antykoncepcyjną, którą przepisał mi lekarz. Chciałam sobie przesunąć miesiączkę o 2 dni, ze względu na wyjazd rowerowy. Niestety ta tabletka nie zadziałała i okres nadal miałam. Czy to także ma jakież znaczenie?

Gość gość
Jak wzięłaś sobie jedną tabletkę to oczywiście, że nie zadziałała. :o Do menopauzy będziesz jeszcze miała kilkaset miesiączek i wszystkie nie będą tak samo obfite ani nie będą im towarzyszyć zawsze takie same objawy. Nie jesteś w ciąży i nic się nie dzieje.

Gość Paulina93
Wzięłam jedną, a potem następnego dnia wzięłam 2 .

Gość Paulina93
A i te krwawienie w kolejnych dniach. Tak naprawdę ogranicza się do 1 kropli na dzień :/.

Gość gość
To nic nie zmienia w kwestii zadziałania. :o Tabletek antykoncepcyjnych nie bierze się tak sobie tylko w ściśle określony sposób.

Gość Paulina93
A zakładając, że chłopak we mnie skończył. Co się 99% nie zdarzyło. Możliwe jest, zajście w ciążę przy takich objawach jak opisałam?

Gość Paulina93
Dziękuję, jestem trochę przewrażliwiona na punkcie zdrowia i takich rzeczy. Mam nadzieję, że nie jestem w ciąży zrobię sobie test dla świętego spokoju i pójdę do ginekologa