Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kikuuuu123

Dobry Ginekolog RZESZÓW

Polecane posty

Gość Kikuuuu123

Witam poszukuje opini na temat dobrego lekarza ginekologa przyjmującego w Rzeszowie najlepiej na NFZ, do którego nie trzeba nie wiadomo ile czekać n umówienie wizyty :) Jakiego lekarza polecacie ? Intersuje mnie zrobienie badań i wybranie metody antykoncepcji.

na nfz to Monika Chmielowiec w Pro famili. ale terminy dopiero na październik , Zdzisław Szramik w szpitalu na lwowskiej albo na warzywnej Włodzimierz Wątor który pewnie ma termin na przyszły tydzień:) a prywatnie to najlepszy lekarz Zbigniew Parkot w medicomie na placu wolności Wszyscy Delikatni mili wyrozumiali i ROZMAWIAJĄ I TŁUMACZĄ. NIE ZBYWAJĄ

Gość KariWi
dr Paweł Toś, przyjmuje na NFZ w Palomedzie na Słowackiego (poniedziałki i czwartki ). Jest naprawdę super! szczerze polecam!

Gość gość
Ja przy okazji polece swietny gabinet z ginekologią estetyczną, efekty przerosły moje najśmielsze oczekiwania :) Spojrzcie tylko na te oferty www.mojaestetyka.pl

Gość Melka525
Czy któraś z was może polecić dobrego ginekologa w Rzeszowie? Takiego, który zna się na problemach z zajściem w ciążę.

Gość gość
dr Jadwiga Homa - PARENS Rzeszów Centrum Leczenia Niepłodności