Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ważę 95 kg

Polecane posty

Gość gość

Mam 168 cm wzrostu, leczę się na niedoczynność tarczycy od 2 miesięcy, czy mam szansę schudnąć choć 10 kg? To byłby mój szczyt marzeń.

Gość gość
mas szanse, ale nie tutaj na forum, idz do swojego lekarza pierwsze kontaktu a potem do dietetyka ;*

Gość Olcia Dubicka
Jasne że można ale masz trochę utrudnienia. Mnie tego nauczyła panienka dla której zajmuję się dziećmi zarekomendowała preparaty odchudzające Forever Slim, połapałam od niej jedno pojemnik w podarunku a też można je znaleźć na allegro. Jako że najlepiej jest łykać je 3 miesiące nabyłam 3 sztuki w mniejszej cenie. Oprócz tego zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I tak w miesiąc pozbyłam się 9 pierwszych kilogramów ;) A z treningu to tyle co wyprawy z maluchami którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam na samej odpowiedniej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak wyczytałam że preparaty są zbadane przez głównego inspektora sanitarnego i przyjęte do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie analizy co stawia ich w złym świetle. A w tych tylko naturalne składniki co zarazem nasila mój spokój