Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolineeeS

Mojego EX nie rusza to ze mam faceta

Polecane posty

Gość karolineeeS

mojego ex nie rusza to ze mam faceta. Jak nas widzi to zachowuje sie normalniee ... ma to gdzies.. a ja myslalam ze bedzie o mnie walczyl :(

Gość gość
Widocznie byłaś dla niego tylko pukadełkiem, a nie księżniczką. Przykre, ale takie mam zdanie w tym temacie.

Gość karolineeeS
najwidoczniej ;/

Gość jajebie 77
ja p*****le czemu od razu pukadełkiem? nie od razu trafiamy na milosc swojego zycia! moze po czasie zrozumiał, że to nie to choć w trakcie związku mogło mu się wydawac inaczej!

Gość gościak
ale z ciebie tępa dzida. a ten aktualny facet to rozumiem, że jest po to żeby eks zazdrościł? No sorry ale ma cię w d***e więc zró przysługę kolesiowi który się z tobą umawia i go rzuć, bo pewnie nie wie jaka jesteś głupia peesda

Gość karolineeeS
widze ze kulture masz na poziomie zerowym.Nie mam zamiaru zostawiac mojego faceta po prostu dziwi mnie to ze exa nie rusza ze jestem w zwiazku skoro bylismy razem 5 lat

Gość karolineeeS
widze ze kulture masz na poziomie zerowym.Nie mam zamiaru zostawiac mojego faceta po prostu dziwi mnie to ze exa nie rusza ze jestem w zwiazku skoro bylismy razem 5 lat

Gość figielek zzzz
A co chcesz żeby mu w morde dał jak jakiś bandzior?Czego oczekujesz?

Gość karolineeeS
tego zeby go ruszylo... zeby napisal ze zaluje

Gość gość
Skoro eks jest eksem to widocznie są powody ku temu i on już Cię nie chce, więc pogódź się z tym żałosna kobieto :o JUż nie jesteście razem a Ty byś się bardziej zaczęła przejmować aktualnym a nie byłym :o Bo rozumiem, że jakby tamten powiedział, że chce do Ciebie wrócić to byś aktualnego rzuciła od razu?

Gość gość
Lecz się, naprawdę. Rozstaliście, logiczne że facet na poziomie nie będzie robił scen i pisał łzawych wiadomości

Gość gość
ciesz się że nie jest zazdrosny, jeszcze by cię nękał

Gość gość
te baby to jednak niezle popie*rdolone zwierzeta. mysli, ze caly swiat sie wokol niej kreci.

Gość karolineeeS
chodzi mi tylko o to ze jego zachowanie pokazalo mi ze tak naprawde mnie nie kochal bo gdyby mnie kochal to by przezywal ze mnie stracil i chcialby mnie odzyskac

Gość karolineeeS
???

Gość gość
a co Cie obchodzi EX skoro masz innego faceta? Chyba to Tobie zalezy na eks w takim razie... A on zachowuje sie dorosle i dojrzale: bylas kiedys jego dziewczyna, cos nie wyszlo, masz kogos innego, on to akceptuje. Normalna kolej rzeczy.

Gość werrr
Byłem tu .:D 🖐️

Gość Aktuariusz Dariusz
Daj Boże założycielce tematu dużo zdrowia, pieniędzy i urody skoroś tak rozumu okrutnie poskąpił!