Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawostka8888

Pomoc nie wiem kiedy miałam owulację

Polecane posty

Gość ciekawostka8888

witam. załozyłam ten temat, poniewaz w tym cyklu cos dziwnego się ze mną dzieje. Otóż w 13 dc miałam bardzo gęsty śluz. Myslę że to była owulacja bo śluz na to moim zdaniem wskazywał ale nie bolał mnie jajnik a od początku zawsze podczas owulacji mnie boli. w piątek miałam dalej sluz, troszke mniej ale był rozciągliwy(rowniez troszke mniej) i wgl. a w sobote w 15 dc po południu bolał mnie jajnik prawy tak, że az plecy z tyłu. współżyłam bez zabezpieczenia w piatek. czy ten ból to była owulacja czy może było to spowodowane seksem??? dodam ze nigdy po seksie mnie jajnik nie bolał:D i mam dylemat bo dzisiaj jest 19 dc a mam takie uczucie wilgoci tam i biały śluz. czy to normalne?

Gość gość
Przy zapłodnieniu możliwe

Gość ciekawostka8888
przy zapłodnieniu???? czyli mogło dojść do zapłodnienia??? dodam że stosunek mój był dzien po tym sluzie i w granicach 23:00. proszę, wypowiadajcie sie na ten temat

Gość Na bank ciaza
Wspolzylas podczas owulacji. Teraz masz sluz wiec 100 procent ciaza. Gratuluje.

Gość ciekawostka8888
czyli ta duza ilość śluzu w 13 dc mogła świadczyc o tym że na następny dzień bedzie owulacja??? ja juz nic nie rozumiem:(:( teraz mam taki wodnisty sluz ale jest też biały... taki zmienny.... HELP ME!!:(

Gość Na bank ciaza
W czym mamy ci jeszcze pomoc? Tak, to była owulacja i pewnie jestes w ciąży. Co mamy napisać? Lec na Bete.

Gość ciekawostka8888
ale owulacja była w tym 13 dc wtedy kiedy był ten sluz, czy w dzien po.... bo tego nie rozumiem....

Gość ciekawostka8888
bo mi tylko o to chodzi.... nie wiem kiedy była ta owulacja!!! wiem że komórka żyje 24 godziny ale niby tylko przez 12 jest zdolna do zapłodnienia... czyli jak miałam owu w tym 13 dc to ciąży nie bedzie. no ale jak miałam owulke 14 dc albo 15 dc czyli wtedy kiedy bolał mnie jajnik to jest duza szansa. i To jest moje pytanie. czy ten śluz świadczył o tym że właśnie jest owulacja czy to tylko zapowiedź owu

Gość Na bank ciaza
Owulacja trwa kilka godzin więc ciezko powiedzieć kiedy dokładnie. Ale stosunek był w jak najbardziej odpowiednim czasie na ciążę.

Gość colddesert93
zrób test, inaczej będziesz się zadręczać.

Gość Na bank ciaza
Nie sugeruj sie bólem czy sluzem. U każdego inaczej. Najlepiej idź na Bete ale z mojego doświadczenia wynika ze jestes w ciąży :) a chcesz być czy nie? Bo sie pogubilam.

Gość ciekawostka8888
na bank ciaza pocieszyłaś mnie.... na prawde:):) bardzo bym chciała... ale tylko to dla mnie było nowoscią bo moje objawy owulacji rozłozyły się na 3 dni i nie wiem który to był dzień. modle się żeby to nie był ten 13 dc....

Gość ciekawostka8888
dodam jeszcze że badam położenie szyjki macicy... i w tym 13 dc była tak ni to nisko ni wysoko, nie była miekka... a w owulacje powinna byc miekka. mój lekarz mi powiedział. a na test jeszcze za wcześnie....

Gość ciekawostka8888
żyje ktos?

Gość ciekawostka8888
:(

Gość ciekawostka8888
wypowie sie ktos jeszcze??

Gość gość
powiem ci że ja miałam podobna sytuacje jakieś dwa lata temu:) tak też głowa do góry:) mam piekną córkę Amelkę:)

Gość ciekawostka8888
dzisiaj miałam takie bóle podbrzusza dziwne i duuuużo białego śluzu po południu. i często mocz oddaje. nie wiem czy to jest to?:(

Gość ciekawostka8888
gość ja mam nadzieje że jednak zaciążyłam:) bo u mnie to jest tak że mój partner przebywa za granica i co 3,4 tyg przyjerzdza... i nie mam tak szans na zaciążenie... akurat teraz tak fanie sie złożyło że był... ale nie wiem czy nie za późno:( i o to sie martwie...