Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka najlepsza dieta dla utraty 3 kg

Polecane posty

Gość gość

pomozecie? co jesc i ile razy dziennie, zostalo mi ok 3 kg , najwiecej jest umiejscowione w brzuchu

Gość gość
mz i schudniesz

Gość gość
plus ruch oczywiscie

Gość gość
no tak mz tylko u mnie to jest wz , zawsze zjem za duzo;):(

Gość justypka
na twoim miejscu zrezygnowałabym z węglowodanów i jadła tylko białka i zdrowe tłuszcze, 4 posiłki dzienne, ćwiczyła jeszcze więcej, mogłabyś wziąć też jakiś termogenik, ja brałam figurę extraslim, delikatna i nie pobudza, będziesz chodzić głodna i zła,ale tak być musi jeśli chcesz wygrać z oponką

Gość gość
nie jedz chleba w ogole

Gość gość
no wlasnie ja jem duzo chleba i ciasta , ciasteczka ( trudno mi bez nich . nadal mam te 3 kg , dobrze ze nie tyje

Gość Olcia Dubicka
Jeśli odchudzasz się i chcesz jeszcze 3 kg a masz stagnację to warto dodać jakiś suplement czy tabletki :) Mnie tego nauczyła pani której opiekuję się potomkami zarekomendowała tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej jedno pojemnik w prezencie a też można je nabyć na allegro. Jako że najlepiej jest brać je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w mniejszej cenie. Oprócz tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Idąc takim planem w miesiąc spaliłam 9 początkowych kilogramów ;) A z treningu to tyle co wyprawy z potomkami którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Przed tym byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak dowiedziałam się że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie analizy co stawia ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co jednocześnie nasila bezpieczeństwo

Gość gość
olcia mozesz juz nie pisac 1 i tego samego na kazdym topiku????

Gość Friorra6666
Pójdź do dietetyka i on ułoży ci jadłospis. tym sposobem na pewno schudniesz, tylko nie zapominaj o systematycznej aktywności sportowej. Ćwicz tak jak ja dwa - trzy razy w tygodniu na zmianę biegi i pływanie, a w wolnej chwili skacz na skakance, albo kręć hula - hop. Ja jeszcze wsparłam się takim suplementem odchudzającym http://nutrina.pl/26,acai-berry-select.html , ponieważ moja nadwaga jest niestety dwucyfrowa. ale powoli się zmniejsza.

Jak dostaniesz dietę od dietetyka to będziesz wiedziała jakie masz wybierać porcje i nie będziesz miała problemu z tym, że zjesz za dużo

Gość Anulka456
Ja jestem na diecie z http://lionfitness.pl od miesiąca ( a planowo ma trwać 3 miesiące). Na starcie ważyłam 65 kg przy 166 cm wzrostu, a w ciągu miesiąca schudłam już 3 kilogramy. Dietetyk mówi mi, że to właściwe tempo, ponieważ zdrowo powinno się chudnąć kilogram tygodniowo. Mogę więc polecić dietę i ćwiczenia z ich strony, lub samemu znaleźć na blogach wskazówki na zbilansowaną dietę. Na pewno nie powinno w niej być chleba i słodyczy, tak jak w mojej ;)