Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zaproszenie za 3zł to dużo

Polecane posty

Gość gość

są piękne ale zupełnie nie mam pojęcia ile normalnie kosztują zaproszenia wiem, że na allegro są tańsze, ale te wg mnie są warte swojej ceny, bo zamawiałam próbki jak sądzicie?

Gość gość
Zależy ile tych zaproszeń, jaki masz na to budżet... Jak Cię stać to i za 5 zł możesz kupić ;)

Gość gość
3 lata temu płaciłam 3.5 zł więc dla mnie to normalna cena

Gość gość
3 zł to podstawowe minimum za zaproszenia, tanio nie znaczy że dobrze, wyleczyłam się już z tanich rzeczy

Gość gość99
nie to niska kwota ja płaciłam więcej

Gość gość
średnia cena,ja za swoje płaciłam 1,2 zł z kopertą ,ale moje to były takie zwykłe beż żadnych udziwnień,nie miałam zamiaru wywalać kasy na zaproszenia które i tak lądują w koszu

Gość sevil
Czy możesz mi podaći stronę gdzie mogę znaleźć tanie zaproszenia tak jak pisałas 1.20

Gość gość
1,2 ale to są zwykłe, ale jak już chcesz personalizowane to 1,2 to trochę za mało, takie to ja znajdę w sklepie ze szkolnymi artykułami

Gość gość
ja u nich płaciłam 1,2 personalizowane

Gość gość
To chyba na papierze toaletowym, albo eko przemiał z takiego papieru.

Gość gość
a macie jakies strony z zaproszeniami gdzie wysylaja darmowe probki? Bede wdzieczna :)

Gość gość
za darmo umarło, wszyscy chcieliby za darmo, jak sama sobie zrobisz, to będziesz mieć za darmo i będziesz wiedziała ile pracy to kosztuje

Gość gość
ja płacę na allegro 3,25zł plus koperta 0,40gr zamówiłam próbki- są super

Gość gość
Zapraszam Facebook - AGOart Tanie zaproszenia Wszystko na papierze gramatura 246 - sztywny, faktura tkanina lniana.

Gość gość
Zapraszam Facebook - AGOart Tanie zaproszenia Wszystko na papierze gramatura 246 - sztywny, faktura tkanina lniana. aha próbka zaproszenia 1zł (bez względu na wzór) + list polecony priorytetowy (5zł)

Gość gość
na alegro jest pełno zaproszeń za 1 zł ,a zaproszenia i tak wszyscy wyrzucają

Gość gość
ja tam nie wyrzuciłam zaproszeń, jak dostaję coś oryginalnego to nie wyrzucam i doceniam, myslę że większość tak robi

Gość gość
j też wyrzucam

Gość gość
zadziwia mnie takie myślenie, że najlepiej nic nie robić, a jak juz to najtańszym kosztem, albo i po co? brak jakichkolwiek kolorów, tylko czarne i białe, jednak uświadamiam sobie że jestesmy bardzo smutnym narodem, z niczego nie potrafimy się cieszyć

Gość gość
do gościa powyżej ale może szkoda jej wydawać na zaproszenia np 500zł??? jeżeli ma do wydrukowania 100 albo i więcej zaproszeń? mi też by było... nie jesteśmy smutnym narodem tylko zgorzkniałym przez biedę, która nas dotyka rozumiem, że skoro robi się wesele, tzn że ma się pieniądze. Ale ja staram się oszczędzać na takich błahych wydatkach typu zaproszenia, samochód, kwiaty, bo jak nie myślisz oszczędnie to nagle z 2tys potrafi Ci się zrobić 4-5

Gość niunia34ja
dobrze powiedziane, zgorzkniali przez biedę, a oszczędność? uwierzcie mi, koszt zaproszeń czy kwiatów to żaden koszt przy tym jak się zaprasza kupę ludzi na swoje wesele

Gość gość
ja zaoszczędziłam na zaproszeniach ,zaoszczędziłam na kwiatach do kościoła,za to wzieliśmy fontannę czekoladową i zrobiliśmy paczuszki z ciastem na wynos dla gości