Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amanda422

Cześć wszystkim

Polecane posty

Gość gość
Rozumiem. Ale widzę, że w porównaniu z tym twoim gagatkiem te moje znajome to niemal święte były! :-) A powiedz mi jeszcze jedną rzecz. To prawda, że dziewczyny "testują" psychiczną odp***ość facetów? Ich podatność na babskie grymasy, fochy, manipulację. Robilaś to kiedyś? A może robią to twoje koleżanki?

Która z nas kobiet tak nie robi? Złoszczenie, obrażanie i przepraszanie to ma się do perfekcji opanowane :D Zawsze się faceta wkurza, szuka się tylko sposobności by pretekst tylko był :p

Gość gość
Widzę, że niezłe z Ciebie ziółko! :-P I jeszcze zwalasz na inne. Że niby wszystkie tak robią... Niegrzeczna dziewczynka! :-P

Gość gość
Nie podlizuj się! :-P To się kwalifikuje jako próbę psychicznej manipulacji. ;-) :-) A teraz siusiu, paciorek i spać... :-) Przynajmniej ja mam takie plany. :-) Pa!

Gość gość
Dużo myślałem o tym, co mi wczoraj powiedziałaś. Ty chcesz samotności, ja - wręcz przeciwnie. Nasze drogi życiowe są fundamentalnie rozbieżne. Czas się pożegnać, Amando. Fajna z Ciebie dziewczyna. I naprawdę świetnie się z Tobą rozmawiało. Życzę Ci wszystkiego najlepszego. Cześć. :-*

Gość gość
Rozumiem, że możemy sobie zwyczajnie pogadać. Bez żadnych podtekstów i ukrytych sugestii. Taka damsko - męska przyjaźń internetowa. A w poważnych sprawach uczuciowych każdy ma wolną rękę. Pasuje Ci taki układ?

Gość gość
Co się stało, Amando? Chorujesz?

Gość gość
Sama teraz widzisz. Życie nie jest takie proste jak wojsko. Cześć, Amando! :-****

Gość gość
A Ty skąd się nagle wyrwałaś?! Myślałem, że już mnie nie lubisz...

Przepraszam że nie pisałam z tobą, ale wiesz jak to jest: praca, praca i praca. Właśnie weszłam na forum i zobaczyłam że napisałeś:) a tak w ogóle to wiesz że cię lubię:p

Gość gość
Nie mów tak, bo zaraz Ciebie przytulę. I już nie puszczę. :-) Bardzo będziesz się wyrywać? :-)

Gość gość
Pewnie byś zastosowała jakiś chwyt samoobrony i jeszcze dziabnęła mnie tym swoim nożem. :-( Boję sięęęęę... :-(

No muszę się przyznac że noszę ze sobą wojskowy nóż:p ale nie po to żeby kogoś odrazu dziabnąć:D

Gość gość
Uff, ulżyło mi. :-) Niestety, muszę już znikać. Wiesz, jak to jest. Praca, praca, praca... Trzymaj się, moja Ty wojowniczko! :-) I odezwij się w wolnej chwili. Poopodrywamy się nawzajem... :-P :-) ;-)

Gość gość
Co porabiają żołnierze w sobotni wieczór?

Gość gość
Za facetami? :-)

Gość gość
Coś mi tu ściemniasz. :-P Masz przecież tylu facetów wokół siebie. Żaden się nie nada? :-P

Gość gość
A istnieją do tego powody? :-P

Gość gość
Ciągle myślisz o tym pierwszym, dla którego byłaś drugą? Dlatego nie masz faceta, chociaż "mogłabyś mieć w każdej chwili"? Dlatego chcesz samotności? Nie pozbierałaś się jeszcze po tym wszystkim...