Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amanda422

Cześć wszystkim

Polecane posty

Gość gość
To się nawet dobrze składa...

Gość gość
Ale wiesz, dlaczego? Bo ja mam podobny problem...

Gość gość
Ty chcesz samotności. Ja chcę się jej pozbyć. Czyli - odwrotnie. Podobny problem jest taki, że oboje spotkaliśmy w życiu kogoś, o kim chcielibyśmy zapomnieć. Ale nie potrafimy. Ten twój założył już rodzinę? Bo "moja" jeszcze nie...

Nie założył rodziny i nie ożenił się z nią. Poza tym on mnie nie interesuje. Powiedz mi dlaczego ciebie tak bardzo interesuje ?

Gość gość
Przed chwilą potwierdziłaś, że ciągle o nim myślisz... Teraz zaś on Ciebie w ogóle nie interesuje. To jak to w końcu jest?

Szczerze? Sama gubie się w tym wszystkim i w tym co czuje do niego. Z jednej strony złość a z drugiej przebaczyłam mu. Ale życie to życie. Koniec z rozczulaniem się nad sobą.

Gość gość
A dlaczego uważasz, że "to wszystko twoja wina"? I "wszyscy są tacy sami"? Wszyscy faceci?

Wszyscy faceci są tacy sami. Szukają tylko następnej do łóżka i mydla jej oczy. A wszystko to moja wina bo nie przewidziałam tego wszystkiego co się później wydarzyło.

Gość gość
A Ty co? Duchem Świętym jesteś? Że masz wszystko z góry przewidzieć. Zbyt wysoko stawiasz sobie poprzeczkę. A ja, jako facet, właśnie mydlę Tobie oczy. Bo chcę Ciebie zaciągnąć do łóżka, tak?

Gość gość
A czego Ty chcesz ode mnie?

Gość gość
Tak, tak, wszystkie kobiety są takie same. Udają niewinne. A potem ciągną człowieka do łóżka... :-P

Gość gość
I nadal kochasz. Tylko boisz się do tego przyznać. Nawet sama przed sobą...

Gość gość
Wybacz, ale pozostanę w tej sprawie przy swoim zdaniu. A teraz idę do łóżka. Sam. Ciebie nie zamierzam tam ciągnąć. :-P :-) Pa!

Gość gość
A czegóż to taka smutna jesteś?

Gość gość
Ja jestem Piotr, ale chyba nie mnie szukasz.

Gość gość
Cześć! Przeczytałam cześć tego tematu i szczerze mówiąc, to zazdroszczę Ci Amanda, że jesteś w wojsku. Jestem od Ciebie dużo starsza, więc opcja wstąpienia do armii była wtedy niesamowicie trudną do przeforsowania, poza tym malutka osóbka ze mnie. Jedynie udało mi się nauczyć strzelać, lubię polowania (za chwilke mnie tu zjedzą :-p Życzę powodzenia, trzymaj się!

Gość gość
Czesc wszystkim.

Gość gość
Amando, nie gniewaj się, ale nie mogę pisać. Postanowiłem spróbować dojść do ładu z dziewczyną, o której wspominałem. Nie wiem, czy mi się uda. Ale w tej sytuacji... Sama rozumiesz... To nie byłoby fair. Bardzo Ciebie lubię. I życzę Ci wszystkiego najlepszego. :-*