Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nurtujące pytanie do kobiet

Kobiety czym się różni pociąg psychiczny do facet od pociągu fizycznego

Polecane posty

Gość Nurtujące pytanie do kobiet

Czy rozróżniacie facetów na tych, do których czujecie pociąg fizyczny i macie z nimi ochotę na zwierzęcy seks i na tych, do których czujecie pociąg psychiczny, którzy was nie kręcą czysto seksualnie, ale np. są mądrzy i odpowiedzialni i macie z nimi ochotę zakładać rodzinę, a w łóżku jest bez szaleństw?

Gość krejzolka mariolka
niestety ja mam faceta ktory pociąga mnie psychicznie tyko i wylacznie, a inny podoba mi sie tyko fizycznie znów...

Gość a jest tu taka dla
ktorej taki podzial jest

Gość gość
krejzolka mariolka jest krejzolka to jej opinie nie jest reprezentatywna bo generalnie to sie laczy - kobiete wlasnie podnieca charakter sposob bycia i chemia od faceta nie ma tak ze superinteligentna kobieta podnieci sie murarzem co zna trzy slowa na krzyz tylko dlatego ze jest fajnie zbudowany - takie rzeczy to tylko z filmach wg mnie jest tylko pociag do faceta ktory laczy fizycznosc z psycha faceci to moze sa w stanie bardziej rozrozniac bo moga podniecac sie tylko wygladem ale to tez nie kazdy - zalezy od faceta i jego wrazliwosci

Gość gość
Pierwsze to lubienie a drugie to chcica :-)

Gość jak inteligentna kobieta
idzie do lozka z takim murarzem co zdania nie potrafi skonstruowac to jest to zenada

Gość krejzolka mariolka
jak facet jest dobrze zbudowany i przystojny to zeby isć z nim do lozka moze byc nawet batmanem , ksiedzem kimkolwiek... ;p ale do zycia musi byc ktos kto ma i charakter i wygląd

Gość do krejzolka mariolka
to wstyd isc do lozka z prostackimi nieukiem

Gość gość
krejzolka mariolka jest psychicznym facetem kobiety tak nie mysla, wyglad odgrywa drugarzedna role, jak ma zjechany charakter to wyglad mu w niczym nie pomoze, znacie takich wypacykowanych skupionych na sobie narcyzow? kto na nich leci? nastolatki i zakomplesione sadomasochistki z borderlinem

Gość gość
generalnie kobiete podnieci w znacznej mierze sam fakt jaki facet ma do niej stosunek to jest przeszlo polowa sukcesu jak potrafi ja zdobyc jej serce i intelekt zafascynowac sprawi ze poczuje sie najbardziej boska kobieta swiata, to nogi same sie otwieraja na swiat ;)

Gość gość
Phi! A z tępą laseczką z piękną buźką i świetnym ciałem, to jakoś dla faceta żaden wstyd. :o Więc czemu ma być wstyd kobiecie? Co za banialuki. 🖐️

Gość nawet do seksu na 1 noc
facet musi cos soba reprezentowac

facet z klasa nie bzyknie tepej laseczki, tylko poszuka np. atrakcyjnej, przebojowej studentki

ja nie czuję różnicy, ale fizycznego w sensie, że miałabym z kimś się spoufalić seksualnie to nigdy do nikogo, bo jestem aseksualna. ja po prostu czuję bliżej nieokreślone "coś":-p

poza tym tu nie chodzi o to, zeby zdobywac serce kobiety, tylko zeby zaciagnac ja szybko do lozka i zdobyc ja fizycznie

Gość gość
nawet do seksu na 1 noc - kobieto, porzuć złudzenia - kto to jest ten "facet z klasą", który odrzuci (jednorazowe) zaloty chętnej, ślicznej młódki? :D To chyba jakiś aseks, jak brokeninside (bez urazy!) :D

sa faceci, ktorzy nie pojda do lozka z wiesniaczka bez szkoly, moga przeciez bzykac elekwentne, przemadrzale studentki

ja bym chciała kiedyś spróbować jak to jest i czy naprawdę jestem aseksem:) z czystej ciekwości, bez wyższych uczuć, ale i bez niższych (zezwierzęcenia). ale nie chcę wyjść na puszczalską zdzirę:) seks musi być strasznie zabawny:D tylko musiałabym być pijana, żeby znieść wpychanie czyjegoś ciała w moje ciało:O:O:O

Gość gość
Z przemądrzałą studentką trzeba się bardziej pomęczyć, a poza tym, studentki najczęściej nie są takie "sexi" jak ten łatwy towarek alias wieśniaczki bez szkół! :D

Gość gość
jest różnica pomiedzy pociagiem psychicznym i fizycznym jest ,jest. sa tacy na ktorych chcesz tylko patrzec a potem ich zjesc.. i tacy z ktrymi chcesz przebywac rozmawiac, patrzec w oczy, spacerowac albo przytulic...sa tez tacy z ktorymi chcesz przebywac, patrzec w oczy a potem zjesc

Gość nie ma zadnego podzialu
albo ktos pociaga albo NIE, koniec kropka. Pociaga fiz i psych albo wcale.

Gość gość
typowe baby nie maja tego podzialu typowi faceci maja ten podział - moga szybciej i z wieloma pojsc do wyra kobieta potrzebuje sie dluzej namyslec i tylko niewielu spełni jej 'wymogi" wszystko jasne? :D typowa baba preferuje nietypowego faceta w tym wzgledzie i wtedy jest spoko typowy facio lubi nietypowe w tym wzgledzie ale ostatecznie ozeni sie z typowa w tym wzgledzie uffff :D

dla mnie seksowne sa wlasnie takie elokwentne, atrakcyjne, oczytane dziewczyne, ktore maja gust. z prosta wiesniara do wyra bym nie poszedl. laska co idzie z tepym, ale przystojnym dresem do wyra robi z siebie obciachowa wiesniare. jak facet jest prostym dresem to i moze ze studentka sie musi nameczyc, ja tam wole podrywac panny na poziomie, nawet jak relacja ma byc czystym seksem

Gość a laska pojdzie do wyra
z jakims tepym troglodyta i zadowolona :D

Gość wstyd drogie panie
ze chodzicie do lozka z jaskiniowcami

Gość gość
Dlaczego pójście z blacharą do łóżka to nie wstyd, a z dresem to wstyd? Jakieś nierówne te standardy. :o

Gość i z blachara
i z dresem to wstyd