Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia23332133

Jakbyście to ocenili

Polecane posty

Gość Julia23332133

Od roku nie mam motywacji do prawie niczego , często popadam w dołki , jestem mniej towarzyska niż byłam , nawet znacznie mniej bym powiedziała bo pourywałam kontakty z koleżankami (oprócz jednej). Czuje się często beznadziejna ,brzydka i do niczego... W tamtym roku miałam w sobie więcej energii , zapału do życia. Wpadłam w duże kompleksy przez to mimo ,że ludzie nawet obcy mi mówią ,że jestem ładna np jacyś faceci na ulicy to kompletnie w to nie wierzę przez ostatni rok. I tak tej wiosny i latem mi się poprawiło ,ale ostatniej zimy było ze mną naprawdę źle , ciągle płakałam i nie chciało mi się żyć. Ale teraz też nie jest najlepiej , nie tak jak powinno być...Poza tym często zaniedbuje swoje obowiązki choć tego nie chcę... To depresja?

Gość Julia23332133
i mam w sobie mało jakiejś takiej energii , siły ... czuje ,że jestem do niczego :( w poprzednich latach też miałam problemy ze sobą ,ale nie aż takie , byłam nawet chwilami szczęśliwa ,a teraz wpadłam w jakiś dołek , nie wiem jak mam z niego wyjść... Zamknęłam się bardzo w sobie przez ten rok

Gość Julia23332133
up

Gość Julia23332133
up

Gość gość
idź do psychologa, on zdiagnozuje co Ci jest. Zwykły człowiek nie jest w stanie Ci powiedzieć czy to depresja. Teraz nagle wszyscy w tych czasach majadepresje. Za duzo w d***e macie dlatego tak jest.