Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość QEENGA

BRAK MIESIĄCZKI 6 DNI A WYNIK TESTU NEGATYNY

Polecane posty

Gość QEENGA

wiatm :) spóźnia mi się okres już 6 dni .. zrobiłam jeden test po południu , ale niestety wyszedł negatywnie . zamiast okresu mam biały śłuz, ból podbrzusza , oraz twardy brzuch . czy to ciąża ? czy test się pomylił ? czy coś jest nie tak ?

Gość okressss
niekiedy ma prawo sie spoznic tak dzial stres leki zmiana diety i pogoda

Gość QEENGA
PROSZĘ O KOM.

Gość QEENGA
NICZYM WŁAŚNIE SIĘ NIE STRESUJĘ , nie mam żadnej diety ani nie biorę żadnych leków . od kąd miesiączkuję spóźnił mi sie tylko raz 2 dni i to jest ten drugi raz kiedy spóźnia mi się dni ... mam 20 lat . i bardzo bym chciała zajść więc stresu nie ma :)

Gość QEENGA
6* dni mi się już spóźnia a nie zapowiada sie na okres ... tak czuję

Gość smutna147258
mnie przed miesiaczka bola piersi dól brzucha i mam biale uplawy a wtedy dostaje miesiaczke

Gość gość
20 lat i dziecko planuje :o ciekawe czy masz własne mieszkanie i się sama utrzymujesz :o

Gość QEENGA
nie musisz się przecież martwić o to czy mam mieszkanie czy nie :) nie mieszkam sama , jestem ze swoim chłopakiem , który także tego chce :)

Gość QEENGA
smutna147258 ja przed okresem mam sucho . a teraz zamisat okresu dostaje biały śluz i straaaasznie twardy brzuch który boli , najbardziej podbrzusze i nie wiem co jest grane , test robie za 5 dni a jak nie to lekarz

Gość gość
a jak Cię chłopak zostawi to pójdziesz z dzieckiem pod most czy się rodzicom zwalisz na głowę? :o zero odpowiedzialności, myślisz tylko o tym, że Ty y=byś chciała dziecko a reszta Cię nie obchodzi. A w życiu różnie bywa, musisz brać pod uwagę różne wersje przyszłości, nie tylko te optymistyczne... Dziecko to nie zabawka

Gość QEENGA
po pierwsze nie oceniaj mojej sytuacji rodzinnej skoro mnie nawet nie znasz : / po drugie mój chlopak tego dziecka chce ... raz w ciąży byłam ale niestety poroniłam gdyż był to tylko pusty pęcherzyk ... dużo przeżyliśmy razem i wiemy czego chcemy ... nie mów co także zrobi mój chłopak nawet go nie znając ... nie każdy z facetów jest zwykłym d*pkiem !

Gość gość
bejbi blues

Gość QEENGA
ja mam 20 lat a nie 17 XDDDD

Gość gość
debilko nie mówię co zrobi tylko co może zrobić. Ludzie dojrzalsi, którzy przeżyli więcej niż wy się rozstają bo tak w życiu bywa a Ty masz 20 lat i myślisz, że zjadłaś wszystkie rozumy. Do dziecka trzeba dojrzałości a dojrzałośc to między innymi branie pod uwagę tych złych scenariuszy, zakłądanie, że wszystko w życiu będzie po twojej myśli to głupota. Ale to pewnie prowo, bo trudno żeby 20latka była taka tępa i ograniczona jakby miała 15 lat...

Gość QEENGA
debilkę sobie znajdź w koleżance a nie będziesz obrażała mnie ! Przeżyłaś kiedykolwiek poronienie i stratę dziecka ?! no powiedz ! ja dość dużo sie wycierpiałam aby w ogóle dojść do siebie ! nie wyjedżaj na mnie jeśli ja nie obrażam Ciebie !!!!!!!!!!! masz jakiś problem chyba ? ja tego dziecka chcę do ciulaaaa !!!!!! a Ty ? SPRDL

Gość alalalallalallalala
Też mam jazdy z okresem. Ostatni 24 lipca. Zero objawów przedmiesiączkowych... Pierwszy test negatywny 2 września, drugi negatywny dziś mi wyszedł. Dodam że mam 30 lat i dwójkę dużych dzieci, cykle miałam 32, 33 dni, czasem dłużej. Wiem,muszę iść do lekarza, ale na chwilę obecną w takich głupich godzinach pracuję, że nie dam rady, dopiero w przyszłym tygodniu....

Gość QEENGA
mi właśnie też nie zapowiada się na miesiączkę . niby czemu miałaby mi się spóźniać skoro ani żadnych stresów , żadnych leków , żadna dieta ... przecież 6 dni to już dość długo ... jakby miała przyj ść to by przyszła bo mam regularne .. od 6 lat spóźnił mi się tylko raz !!!!!

Gość alalalallalallalala
Rozumiem że się wkurzasz, mam to samo, tyle że ty chcesz ciąży a ja nie chcę, w sumie nie tyle że nie chcę, co sytuacja finansowa mi nie pozwala. Ale po takim czasie test powinien wyjść pozytywny, a tu nawet cienia drugiej kreski....

Gość QEENGA
są róże przypadki że testy się mylą 2 razy a jak idzie się do lekarza to okazuje się że jest się w 8 tyg. moim zdaniem testom nie można wierzyć na 100 % . ważne jest to żeby swoje ciało obserwować bo my wiemy najllepiej wszystko o swoim organizmie :)

Gość alalalallalallalala
Tobie życzę aby się pomylił, ja robiłam w 41 dc i dziś w 49, także nie sądzę aby to była ciąża, tym bardziej, że ostatnio współżyłam z mężem 16 sierpnia....Dwa razy dość długo spóźniał mi się okres w ciągu ostatnich 3 lat, ale nie pamiętam czy aż tyle??? Wiem że powinnam wyginać do ginekologa, ale jestem taki głupi typ człowieka który wierzy w samouleczenie...