Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biała suknia Świadkowej

Polecane posty

Gość gość

oglądam właśnie zdjęcia na fb, świadkowa miała długą białą suknię, taką empire z kryształkami, PM miała skromną, nieprzesadzoną białą koronkową. Ta świadkowa to chyba nienormalna, już się zaczęły komentarze....nie róbcie tego błędu !!!

Gość gość
Może normalna, tylko zwyczajnie niewychowana... wiedzę o tym, jak się ubrać stosownie do okazji wynosi się z domu.

Gość gość
Przynajmniej miala swiadowa. Moja mnie wystawila na miesiac przed slubem .

Gość gość
Swiadkowa***

Gość gość
Może tak się zgadały i ch*j ci do tego tak naprawdę zazdrosna pipo :O

Gość gość
właśnie- to mogło być ustalone. teraz wiele kobiet ustala też sukienkę świadkowej

Gość gość
Może tak się zgadały i ch*j ci do tego tak naprawdę zazdrosna pipo wyobraź sobie, że nie, chociaż jak ktoś ma za ciasny mózg to żadne argumenty nie pomogą moja świadkowa miała suknię długą fioletową, ja też świadkowałam w sukni długiej czerwonej

Gość gość
takie sa skutki brania glupiej swiadkowej,

Gość gość
Taa a ja myslalam .ze to skutki glupoty Panny Młodej ? Zamiast myslec o sakramencie ,czy tez o przysiedze w UC ,To taka jedna z druga rozkminiaja wyglad gosci .Nic dziwnego ,ze tyle rozwodow teraz jest !!!

Gość gość
Mi sie nie mieści w głowie,że jak ponad rok temu mieliśmy ślub,to jeszcze bym miała decydować jak moja świadkowa ma być ubrana. Na całe szczęście miała wolną ręke i mogła sama decydować o swym wyglądzie i kreacji:) Chyba faktycznie niektóre te Panny Młode naoglądały sie tych hamerykanskich programów o ślubach.....

Gość gość
nawet jakby Mloda chciała, żebym świadkowala w białej, to bym się nie wystawiła na ośmieszenie i obgadywanie, no sorryyy

Gość gość
W lipcu byłam na polsko -belgijskim weselu. Wiele pań miało białe kreacje ozdobione jakimiś kolorowymi wstawkami, oczywiście kreacje były skromniejsze niż suknia panny młodej. Druhną panny młodej była jej siostra -belgijka, wystąpiła również w białej sukni.

Gość na biało
Pipa, siostra księżnej Kate też miała białą, piękną suknię. To tylko w Polsce jeszcze takie zaściankowe tradycje panują.

Gość gość
tylko Kate miała suknię 4 razy taka jak Pipa, poza tym chyba kilometrowy tren a na tym slubie niewiele się różniły PM i świadkowa