Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta321123

wcześniejszy okres a ciąża

Polecane posty

Gość marta321123

Witam serdecznie :) czy jest ktoś, kto może się podzielić swoim doświadczeniem lub wiedzą i odpowiedzieć mi na pytanie, bo wariuję? Następująco: z moim ukochanym uprawiamy seks zawsze w prezerwatywie, z wytryskiem na zewnątrz na prezerwatywy. Po stosunku kąpiemy się i ubieramy bieliznę. Nigdy nie pękła. Nie przejamowałabym się, gdyby nie wcześniejszy o 3 dni okres, trwajacy tylko 2 dni (kiedy normalnie jest to około 4-5). Zaczęłam panikować, widząc krwawienie... Jak sądzicie? Pozdrawiam i dziękuję za ewentualne odpowiedzi :)

Gość marta321123
do prezerwatywy*

Gość gość
A czy od samwgo poczatku byla guma-jesli tak to brak szans, byc moze stres? mi sie ostatnio 5 dni spoznil

Gość marta321123
Jasne, nigdy nie wszedł we mnie bez zabezpieczenia... Ale już sie tyle naczytałam tych internetowych porad i dziwnych przypadków, że głowa mi pęka... Ale skąd ten dziwny okres? Nie mam zbyt dużo stresów, może trochę więcej w ostatnim miesiącu pracowałam fizycznie, ale już sama nie wiem...

Gość gość
ja tez nie mialam stresow ale jak sie spoznial to sama sie nakrecalam, mam planowanego synka i nie mam jakos ochoty ma seks i jest min raz na 2 mce maks 2 razy w mcu... musielibysmy moec maks pecha