Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eliza31

mojemu facetowi podobają się stare samochody z lat 90 tych

Polecane posty

Gość Eliza31

ma dużą bumę, dokłada do niej ciągle, pali jak smok. Namawiam go, aby ją sprzedał i kupił np mini morisa lub opla corsę. Dobrze zarabia i stać go na nowe auta, a jeździ trupem. Tłumaczy mi, że nie podoba mu się inne auto. Cały czas grzebie przy niej. Załamka. Wasi faceci też tak mają, czy trafiłam na skąpca?

Gość gość
skoro auto pali jak smok to nie taki z niego skąpiec... skoro mówi ci że takie mu się podoba to nic nie poradzisz... jak chcesz zaszpanować nowym autem to sama sobie kup a nie namawiaj faceta do zmiany czegoś co kocha bo jeszcze ciebie zmieni...

Gość dsadsas
stare auta to zlomy ktore duzo palą .. zwlaszcza samochod twojego faceta nigdy nie słynał z oszczednych silników

Gość gość
trzeba byc p******ietym, zeby zamieniac bmw na corse, glupia babo. co to za model dokladnie? e38? <3

Gość gość
nie mam na myśli tego ze zalezy mi na samochodzie. Ja mało zarabiam i niestac mnie obecnie na auto. Jednakże, chodzi mi o jego myślenie. Wiem, że ma pieniądze na nowy samochód. Jednakże mówi, że trzeba miec trochę oszczędności na gorsze czasy. Nasi znajomi jeżdżą nowymi autami firmowymi. Trochę jest mi wstyd, że takim trupem (nie mam na myśli, że jest żle utrzymany) jeździmy. On mi mówi, że nie znam się na autach i że nie obchodzi go co inni myślą. A tym bardziej nie zamienił by tego auta. Czy można się tak przywiązać do starego 23 letniego trupa.

Gość Eliza31
nie wiem, jest duża i piszę na klapie 540i auto z 92 roku.

Gość gość
w latach 90 robili ostatnie porządne samochody, to co jest teraz to plastikowe gówienka ale cóż, kobieta tego nie zrozumie...

Gość Eliza31
przyznam, że wygodnie się jedzie, ale podoba mi się bardziej coś nowszego i małego. Jak go namówić delikatnie, żeby ją sprzedał na żyletki.

Gość gość
540i... a żona chce zamienić na corse... w tym miejscu można zakończyć wszelkie próby wytłumaczenia czegokolwiek :)

Gość Eliza31
Corsa mi się podoba. Mogłabym nią również jeździć, bo tym nie umiem. Duże auto i trudno mi się nim manewruje, a poza tym pali dużo. Za mocny silnik, jak dla mnie. Rok temu zrobiłam prawo jazdy i chciałabym, także jeździć.

Gość Eliza31
pytam się o radę, a nie o krytykę i solidarność męską. Niech ktoś racjonalnie mi wytłumaczy dlaczego facet nie chce corsy lub golfa. Tylko jeździ paliwożernym złomem i na jakiś felgach szprychowych. Co mu się w tym podoba? Nie rozumiem, jego myślenia.

Gość gość
bo ma klasyczne bmw z silnikiem v8, taki samochód to sama przyjemność z jazdy, jeśli chcesz go namówić do zmiany tego na corse to równie dobrze możesz go namawiać do chodzenia w spódnicy :) niech Ci lepiej kupi takiego maluszka jako drugi samochód

Gość gość
przeciez to prowo, nie mozna byc az tak glupim 🖐️

Gość Eliza31
gość to nie prowo.

Gość Kamia

Bo klasyczne auta mają duszę i zwracają uwagę bezwątpienia.  Mój facet ma zamiar kupić sobie takiego klasyka i już podjął wstępne  rozmowy z dealer samochodowy od “Inwestuj w Klasyka” u Braci Lipińskich.  

Gość aldek

Jak szukacie dobrej firmy od renowacji starych aut to sprawdzi się dobrze   www.rzepeckiauto.pl z Jabłonnej pod Warszawą. Zajmują się renowacją, serwisem, sprzedażą części i akcesoriów a także sprowadzaniem zabytkowych samochodów i ich sprzedażą - na stronie zobaczycie modele i ceny. Bardzo porządna firma, brat ma od nich fajne stare Volvo.

Gość kołakowski

Takie luksusowe auta zabytkowe kupicie też w www.luxuryclassic.pl Oferty sa na ich stronie, można kupić online. Mają tam prawdziwe cacuszka, brat kupił tam jakiś czas temu Porsche z lat 70tych, świetna rzecz 🙂