Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś coś doradzi

Polecane posty

Gość gość

Witam,prosilabym o madre podpowiedzi  Wynajmowalam z chlopakiem dom, umowa jest na mnie i obowiazuje jeszcze przez dwa miesiace. Z uwagi na to ze nie szanowal mnie wyprowadzilam sie jeszcze w czerwcu z tego domu,on mowil mi zebym nie zglaszala ze sie wyprowadzilam, ze pojdzie razem ze mna i zmieni umowe na siebie, ja zglosilam ze sie wyprowadzilam ale nie dawno,on jak sie o tym dowiedzial zaczal mi grozic w sms jednak nie odzywa sie i nie odbiera telefonow. Nie odbiera tez telefonow z agencji, dowiedzialam sie ze nie zaplacil za czynsz teraz.Inna sprawa jesli chodzi o niego - sprzedawal rozne rzeczy online, na ebay , wiem ze oszukiwal, mial kilka kont i mu zamkneli, zamkneli mu nawet paypalObecnie zalozyl konto na jakiegos swojego kumpla,na mnie tez mial konto, jednak zamkneli je,nawet mi tego nie powiedzial.W agencji mieszkaniowej nie wiedza co maja robic,powinni go wywalic ale pewnie tegi nie zrobiaCzy powinnam pojsc z tym na policje ?

Gość Ewa33333
Jesteś patologią.

Gość gość
Powinnaś.

Gość gość
prosze mnie nie obrazac, z patologia to sie zwiazalam jak widac, chcialam go zostawic rok temu ale nie pozwalal mi od siebie odejsc, w koncu mi sie udalo po kilkunastu miesiacach i jestem bardzo szczesliwa :)

Gość gość
myslalam ze agencja mieszkaniowa sie wezmie za niego skoro tam mieszka i nie zaplacil za chate ale oni nic nie robia , ciemniaki..

Gość gość
Tak to bywa, bandziorow za kratki

Gość gość
wlasciwie za te oszukanstwa powinien zgnic w wiezieniu