Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jbufhrgjrg

Czy to ciaza

Polecane posty

Gość jbufhrgjrg

Witam. Mam pewien problem. Otóż zazwyczaj cykle mam 28 dniowe. Ostatni okres miałam 8 sierpnia, następnie w 10 dniu cyklu kochałam się z chłopakiem (stosunek przerywany). Następnie w 25 dniu cyklu dostałam plamienia przypominającego okres (nawet brzuch bolał jak podczas normalnego okresu, trwało 5 dni). Po tym plamieniu zrobiłam dwa testy ciążowe - wyszły negatywnie. Następnie udałam się do ginekologa, który stwierdził, że na 85% nie jestem w ciąży (plamienie wziął za wynik cyklu bezowulacyjnego, podobno cienka śluzówka). Dla pewności kazał zrobić mi badanie krwi Bhcg. Dzień po terminie miesiączki wynik wyszedł 0,06 (ciaża jest od 5 w górę), a następnie po trzech dniach powtórzyłam badanie krwi wyszło mi 0,11. Teoretycznie ciąży brak, ale od dwóch tygodni mam silne zawroty głowy, szum w uszach i brak apetytu. Może to wynik stresu? Pomóżcie... Czuje pewien niepokój, nie mogę w nocy przez to spać. Intuicja mówi mi, że jednak jestem w tej ciąży.. Panicznie się jej boje..

Gość nie jesteś w w
w żadnej ciąży i jak nie chcesz w niej być, to zacznij się zabezpieczać, a nie stosunek przerywany praktykujesz