Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki typ kobiety lub mężczyzny Wam odpowiada

Polecane posty

Gość gość

ja lubię wysokich mężczyzn tak od 185cm w górę, zielone oczy, szatyn :) takich pełno jest na wyspach, ja akurat złapałam szkota :):):)

Gość 0 Terenia 0
Szkoci są cudowni, ale i tak sercem pozostaję przy Irlandczykach :classic_cool:

Gość gość
ja lubię wysokich, brunetów z ciemną karnacją i jasnymi oczami ;)

Gość 0 Terenia 0
Ja lubię takich od 185 cm do dwóch metrów :D Blondyn, ciemny blondyn, szatyn oczy niebieskie :classic_cool: Skandynawia, Niemcy i Holandia moje :classic_cool: ❤️

Gość gość
Ja tez lubie wysokich mezczyzn, tylko nie chudych. Grubych zreszta tez nie, po prostu zeby bylo dobrze zbudowani, choc nie lubie jak maja za duzo miesni (tzw karki). A jesli chodzi o charakter to facet musi miec poczucie humoru i przyjazne nastawienie do swiata.

Gość inga777
Moj typ to wysoki, postawny brunet, idelanie w stylu latynoskim z ciemniejsza karnacja. Kolor oczu nie ma znaczenia chociaz lubie takie czarne jak wegiel. Duze usta u faceta to tez cos pieknego, pocalunki bardzo namietne. Wlosy krotkie, bez zandych oblesnych nazelowanych grzywek. Lubie tez lysych, ale nie taki typ dresiarza.

Gość gość
a teraz napiszcie co osiaganelyscie w zyciu koczkodany ?:)

studia, dobrą pracę...ostatnio kupiłam kaktusa i jeszcze mi nie umarł. Nie jest źle. ;)

Gość gość
ja lubię wysokich brunetów z zielonymi oczkami ajjjj

Gość gość
Moj musi byc wysoki, powyzej 180cm, sama mam 170. Brunet, oczy zielone. Nie moze byc chudy, chodzielce mnie odstraszaja. Zadnych Pakistancow lub Hindusow i td. Irlandczyk, Szkot lub Walijczyk.

Gość gość
ja lubię włoski typ mmmrauu ;)

Gość gość
Irlandczyk, Szkota lub Walijczyk ? A pewnie wsadzic d*psko na gotowe :D

Gość gość
Jestem brunetem o zielonych oczach, mam 180 wzrostu. Ponoc calkiem przystojny ;) To kiedy idziemy na kawe? Dajcie jakis kontant do siebe poznamy sie blizej.

Gość gość
a tu znowu ten desperat..cos ci slabo idzie szukanie laski, zadna nie chce na takiego wspanialego sie skusic?

Gość o Terenia o
o wlasnie mialem zalozyc temat z aluzja "zadna"=nikt smiec,dziura...najczesciej polczyna mieszkajaca w anglii lizaca jaja ciapakowi albo brytolskim bialym nizinom spolecznym

Gość gość
ponad 190cm, długie ciemne włosy, szare oczy, kwadratowa szczęka i białe zęby - mój mąż wrrrr... ;)

Gość gość
brunet z piwnymi oczami ...

Gość gość
brunet z błękitnymi bądź szarymi oczami - typ wyspiarski ;) szkot lub irol ;)

Gość gość
Haha Szkot lub Irol i ciekawe jak sie z nimi dogadujecie, chyba co drugie slowo musi wam tlumaczyc z polskiego na nasze. Nawet Angole maja czsami problemy zeby skumac te ich pokrecone akcenty a co dopiero Polacy :D Zreszta u nich to tylko gada sie o sporcie, pubie i chlaniu Stelli albo ciderkow, w tym sa mistrzami :D

Gość martynaaauk
A ja bym chciała znaleźć normalnego chłopaka. Nie ważne jaki kolor włosów czy oczu. Jak narazie na mojej drodze są tylko sami typowi polaczki cwaniaczki. Czasem jak patrzę co robią w autobusie to aż mi wstyd ze jestem Polką.

Gość gość
Normalni jezdza autem i omijaja takie epizody. Jak wygladasz martyna?

Gość gość
''Normalni jezdza autem'' Walnąłeś teraz jak łysy grzywą o beton. Czyli z komunikacji miejskiej korzystają same świry a autami jeżdzą panicze, elita :D

Gość gość
Wiesz co, jezdze czasem metrem czy autobusem ale tylko z musu. Nie mam ochoty sie pocic w zatloczonym metrze czy kisic w autobusie i wysluchiwac glupot czy to polskich czy angielskich czy innych. Jelsi mam wybor, podjechac 2 -3 mile np na high street, a jechac autobusem i placic 2 funty w jedna i w druga strone to dzieki taniej mi wychodzi auto, przyjemnie czysto i pachnaco.

Gość gość
a ja zawsze wolalam niskich tzn troche ode mnie wyzszych (170). Wysocy i napakowani faceci zawsze napawali mnie strachem, w sumie nie wiem dlaczego. Moze wole rownego pzreciwnika LOL

Gość 0 Terenia 0
16.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość "a ja zawsze wolalam niskich tzn troche ode mnie wyzszych (170)." Niski facet to nie facet :O:O:O