Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawkowa malina

Pomoc z hiszpańskiego

Polecane posty

Gość truskawkowa malina

Mógłby mi ktos sprawdzić poprawnośc czasownikowa w tych dwóch krótkich zdaniach? "Y también tenía miedo que no consiguiera mis tareas pero mi jefa me dio un consejo que tengo que ser risueña y simpatica por clientes. Me dijo también que no me preocupara y que sin duda me manejara." Szczegolnie chodzi mi o to "preocupara" - czy to jest dobrze uzyte w tym zdaniu "(...) żebym się nie przejmowała (...) " Bardzo proszę o pomoc.

Gość truskawkowa malina
up :)

Gość gość
Dobrze, ale powinno być ''mi jefa me dio que un consejo que tuviera que ser...'' nie ''que tenga que ser...'' :)

Gość truskawkowa malina
Dziekuję Ci bardzo za pomoc! W internecie dość trudno znaleźć kogoś z Polski z dobra znajomością j. hiszpańskiego. Wiem, że to już może troche naciagane i nie na miejscu, ale może miałabyś/miałbyś chwile czasu, myslę, że to zajmie jakies 10 min, żeby sprawdzić mi jedna krótką wypowiedź? Zajmuje to pół str w wordzie. Jak cos to mój e-mail toya89@o2.pl

Gość truskawkowa malina
up?

Gość gość
Dziekuję Ci bardzo za pomoc! W internecie dość trudno znaleźć kogoś z Polski z dobra znajomością j. hiszpańskiego. xxxxxx chyba chodzilo ci o to, ze trudno znaleźć jelenia znającego hiszpanski, ktory ci za darmo bedzie pomagac. Teraz wszystko kosztuje i nikt ci kilku godzin siedzial za darmo nie bedzie i sprawdzal.

Gość truskawkowa malina
A przeczytałeś mój post? Kilka godzin na pół strony w wordzie? Chyba musiałby to by jakiś analfabeta. Nie mierz innych swoja miarą. Napisałam 10min, przeczytanie dłużej tego nie zajmie. Błędów tez raczej nie mam dużo, więc o co Ci chodzi? Ja pomagam ludziom za darmo przez neta z językiem włoskim i niemieckim. Jak widac nie każdy jest az tak małostkowy i interesowny.

Gość hahahebuhahahah
No to sama sobie przetłumacz ANALFABETKO, z czym masz problem skoro to takie proste i jesteś taka mądra, a inni są tak głupi? wstrętne bezczelne dziewuszysko, skoro to takie proste to zrob sobie to sama analfabetko haha podle wstrętne dziewuszysko z postawą roszczeniową, ktora uważa, że wszystko nalezy jej sie za darmo, to że ty jestes debilką co robi cos za darmo, to nie znaczy, że każdy jest tak glupi jak ty.

Gość truskawkowa malina
Serio, niektórym przydałby się jakiś dobry psycholog. Jaki jest sens wchodzenia do internetu i wyzywania ludzi i ubliżania im? Ciekawe czy to samo powiedziałbyś/powiedziałabyś mi w oczy. Będąc anonimowym, każdy jest odważny.