Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uwazacie ze te nogi sa krzywe

Polecane posty

Gość gość

? jakis czas temu jakas panna wstawila fote swoich nog i zostala zjechana, ze sa krzywe. ja tu krzywosci nie widze,chude owszem,ale krzywe? sama mam podobny ksztalt nog, troche grubsze i ciagle slysze ze sa piekne,nigdy ze krzywe. czy chodzi wam o te przestrzen miedzy udami? wszystkie szczuple dziewczyny maja takie cos, ja tez mam,tylko mniejsza,ale to nie swiadczy o krzywosci. jedynie brak tluszczu, ktory zapelnia te dziure. sama nie wiem co myslec :o

Gość gość
krzywe nie, ale wyglądają jakby sie zaraz miały złamać,takie zapałeczki

Gość gość
taki bocian, rzuć jej żabkę, to poleci i zeżre hehehe

Gość gość
jak nogi mogą być szeroko rozstawione ? są po prostu chude i uda nie dają rady się złączyć z braku masy. kształt ładny,ale chudzinki

Gość prawiczek kroliczek
na krzywość patrzy się od zewnętrznej strony, od wewnętrznej widać chudość zaawansowaną. ksztalt jest niemal idealny.

Gość prawictwo pospolite125
krzywe nie są , ale mogłby być troche grubsze

Gość gość
na tamta panne, jak tylko pokazala,ze nie jest zakompleksiona, kafeterianki zaczely najezdzac i z braku argumentow wymyslily,ze ma krzywe nogi. a tutaj normalne komentarze. ciesze sie,bo zaczynakam sie obawiac,ze moje tez sa krzywe,bo ksztalt niemal identyczny

Gość prawictwo pospolite125
poza tym to kwestia sposobu wykoniania zdjęcia . W rzeczywistosci moze te nogi wygladaja lepiej niz na zdjeciu .

Gość gość
znowu ten imbecyl :o znawca k***a kobiet

Gość gość
pro anaaaaa

Gość njfvfkjbfi
promowanie eating disorders

Krzywe nie, ale anorektycznie chude. Po złączeniu nóg powinno być widać 4 "szpary" (nie wiem jak to nazwać), wtedy nogi są idealne.

Gość gość
ladyvaga co ty sie tu gruba prymitywna swinio udzielasz

Gość xiądzMatorucha
a co nogi mają do rzeczy i tak idą na bok. Amen, drodzy patafianie.

Gość gość
przy takich wykalaczkach nie trzeba ich nawet rozchylac, bo dostep do pipy i tak jest :D biedna nawet ud zacisnac nie moze

Gość gość
hahahaahaha, zaraz sie posram od tych negatywnych komentarzy, zawistne, otłuszczone, obleśne swinie, widza szczuple nogi i zazdrosc je zżera, ze same maja tłuste balerony, masz szczuple, smukle nogi, do tego w ogole niekrzywe - masz sie z czego cieszyc :) a tych kurv nie sluchaj nawet

Gość gość
No właśnie że nie są, rozstaw miedzy udami jest ok ale pomiędzy kolanami pies by przeleciał, przy bzykaniu muszą być przeciągi ;-)

Gość gość
zazdrość ludzka nie zna granic

Gość gość
fajne, fajnie sie bzyka takie chudzinki mozna w lozku obracac we wszystkie strony,bez strachu ze mnie taka przydusi swoim d*pskiem, myslac ze jest seksowna. taki chomiczek w lozku to skarb

Gość gość
i tak powinna wygladac kazda kobieta ! ale lepiej siedziec na d***e,wpierdalac pasztet i rzucac zlosliwymi uwagami w strone pieknych ludzi

Gość gość
Aż zaglądnąłem jeszcze raz, w którym miejscu widzicie to piękno, dwa chude patyczki i tyle z tym pięknem to przesada ;-)

Gość gość
I jeszcze są to nogi należące do bezczelnej chamowatej dziewuchy, która ma 19 lat, bogatych starych, i uważa się za ósmy cud świata...

Gość gość
skad wiesz? zawistna kobieto

Gość gość
Nie sa zgrabne na pewno a przeciwienstwem zgrabnych nog sa nogi krzywe. Tak sie mowi i te nogi takie wlasnie sa. Nogi zgrabne to takie ktore po zlaczeniu maja 3 szczeliny- miedzy udami, miedzy kolanami a polowa lydek ( lydki w tym miejscu sie lacza!!) i ponizej polowy lydek. Twoje nogi sa szczuple ale krzywe. Tyle w temacie

Gość gość
mi sie lacza,ale to dlatego ze jestem grubsza. jakby jej sie laczyly to by miala krzywe bo jak taki chudziny maja sie zlaczyc? musiala by miec powginane do srodka od zewnatrz.

Gość gość
grube swinie wszystko co wazy mniej niz 60 kg nazwa brzydkim,krzywym,nieapetycznym. slonina najlepsza :D