Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie konto jest najlepsze pytanie

Polecane posty

Gość gość

Przeczytałam ranking http://finanse.wp.pl/kat,1033711,title,Na-tych-kontach-zarobisz-najwiecej,wid,15967699,wiadomosc.html ale nie wiem które konto osobiste będzie najlepsze? Nie wiedziałam gdzie mogę się z tym wątkiem podłączyć. Byłam w pko i nie polecam!! Bezpłatne chce, ale ważna przecież jest też szybkość przelewów i cena ubezpieczeń. Jakie wy macie konta?

Gość mamucia pała
Alior sync, 10 ekspesowych przelewów co miesiąc za free, pozostałe również, bankomaty, karta, prowadzenie za darmo. nie potrzeba mieć regularnych wpłat

Gość gość
mbank jak dla mnie the best, opłaty dodatkowe jak chcesz a są małe a jak karta zginie to masz spokój

Gość gość
Równie dobrą ofertę jak Alior ma Getin Up.

Gość Magania
Faktycznie Getin ma ciekawe konto, zwłaszcza patrząc pod kontem obsługi internetowej. :)

Gość pannda33
Obsługa internetowa jest bardzo istotna, system musi działać sprawnie i być funkcjonalnym.

Gość noob11
w przypadku Getin up bankowość internetowa oparta jest na systemie kafelkowym jak w przypadku Windows 8 - wszystko jest bardzo przejrzyste i proste w działaniu.

Gość guest111
w Getinie wszystko jest za darmo chociaz to juz powszechne w innych bankach, to jednak jakoś Getin Up najbardziej do mnie przemawia, promocja paliwowa, ciekawa bankowość internetowa..

Gość Magda569
Mnie najbardziej skusiła właśnie bankowość internetowa i ich innowacyjny system kafelkowy :)

Gość gość
Fajną opcją jest też fotokasa dzieki ktorej mozna bardzo latwo i wygodnie płacić rachunki :)

Gość ciasteczko2
MBank ma dobrą ofertę i możliwość założenia rachunku osobistego bez wychodzenia z domu na odbierzkonto.pl. Dodatkowo jeżeli w ten sposób założysz konto to gratis otrzymasz pendrive.