Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolezanka18

Jak nawiazac kontakt z facetem 15 lat starszym ode mnie

Polecane posty

Gość Kolezanka18

Witam :) Mam 18 lat , bardzo podoba mi się pewien mężczyzna , jest kawalerem pracuje jako instruktor prawa jazdy , wiem gdzie mieszka , mam jego numer telefonu widuje go czasem , chciałabym nawiązać z nim kontakt ale nie wiem jak to zrobić , trochę się krępuje a zarazem boję bo nie wiem czy on będzie chciał ze mną w ogóle rozmawiać/pisać . Doradźcie mi co mam zrobić ? Co wy o tym sądzicie ? Pozdrawiam.

Gość gośćuuuuuwa
Takich frajerek jak ty to każdy instruktor ma setki. Wiem, bo brat jest instruktorem. Co kilka dni w łózku z inną . I pogardliwie się o nich wyraża. Jego koledzy, nawet żonaci, robią tak samo. Słyszałam, jak wymieniają się detalami, nazwiskami i się śmieją albo gadają, która robiła oral i jak dobrze to robiła. Daj se spokój.

Gość liczba urojona
pokaz mu cycki i rozwal samochod na skrzyzowaniu zapamieta cie na zawsze

Gość gość
Nie pchaj się w paszczę lwa. On uzna, że chcesz zostać przerżnięta. Zrobi to. I tyle go będziesz widziała...

Gość Kolezanka18
uważam że on taki nie jest , poza tym wiem to z dobrego źródła, muchy by nie skrzywdził i nigdy nie słyszałam o nim złego zdania wydaje się być w porządku , dlatego się was radzę ,(gośćuuuuuwa) - nie każdy instruktor jest taki jak twój brat . :/

Gość Kolezanka18
nawet nie dawał jakichkolwiek sygnałów że mu się podobam , czasami zachowywał się tak jakby chciał a nie mógł . trochę to dziwne .

Gość gośćuuuuuwa
Koleżanko18, jesteś głupiutka jak but z lewej nogi. Zostaniesz typową "jednorazówką", no ale widocznie sama musisz się o tym przekonać. Życzę powodzenia, tylko uważaj na mieście. Instruktorzy lubią się chwalić podbojami, będziesz na ustach wielu ludzi. Baw się dobrze, tylko nie mów,że nikt cię nie ostrzegał.

Gość gość
Każdy, uwierz mi. Jestem od Ciebie dużo starsza i mam powodzenie u mężczyzn. Chodziłam do szkoły nauki jazdy, gdzie wciąż dawano innych instruktorów i wszyscy po koolei zachowywali się żenująco. To był najgorszy kurs, jaki kiedykolwiek robiłam, bo wciąż musiałam bronić się przed ich erotomańskimi gawędkami i rękami, którymi wciąż usiłowali mnie pod byle pretekstem dotknąć. A inwencja ich nie znała granic. Zamiast się uczyć w spokoju, byłam ttylko zestresowana i wkurzona, musząc ich w kółko ustawiać do pionu. Nie ma kogoś takiego jak porządny instruktor nauki jazdy, nawet kiedy jest żonaty.

Gość gość
facet ma kase, jest starszy, ma prawko i już młoda traci głowę a później taka będzie gadać, że jak rówieśnik związał się z młodszą to zło.

Gość gość
A moze mrugnij oczkiem zalotnie :-D

Gość gość
o, następne mięsko do zaparkowania na poboczu :D:D:D a umiesz już ruszać na ręcznym? :D to się facet ucieszy :D:D

Gość gość
nawet nie dawał jakichkolwiek sygnałów że mu się podobam , czasami zachowywał się tak jakby chciał a nie mógł . trochę to dziwne . > ostatnie zdanie mnie martwi..Czyżby impotent;)?