Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem dziewica i jestem w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat. Z moim chlopakiem spotykam sie okolo roku. Bardzo sie kochamy itd. Ja nie jestem gotowa na sex ale pare razy niewinnie sie bawilismy. Trwalo to doslownie pare minut, nie uprawiam sexu oralnego. Dotykalam go reka, on mnie tez na koniec spuscil mi sie na brzuch i troche splynelo miedzy moje nogi. Tydzien temu dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy... Jeszcze nikomu nie mowilam. :( Wiem, ze bylam glupia. Kazdy teraz pomysli, ze uprawialam sex, ze jestem szmata itd. Ja jestem jeszcze dziewica. :( Nie wiem co mam powiedziec rodzica, nie wiem co robic

Gość gość
znudzone gimgowno nawet smiesznej prowokacji nie potrafi sklaic -100/10

Gość assawe ffff
Byłaś głupia, bo tak bez seksu, a mogłaś chociaż mieć przyjemność :P Tak to jest jak się dzieci bawią w zabawy dla dorosłych :D🖐️

Gość gość
nie bylam glupia bo przeciez nie wiedzialam jak to sie skonczy. Nie wiem w ogole jak to mozliwe bo nie bylo penetracji - nawet palcem. Moze troche kapnelo 'tam'.

Gość Akoda
Jezu gimbazy weźcie się za naukę a nie za "zabawy"

Gość gość
hmmm z brzucha spłynęło między nogi i wtedy nogi szybko musiałaś wziąć do góry jeszcze je rozstawiłaś ? nie potrafię sobie wyobrazić tej kosmicznej pozycji :P

Gość gość
nic nie rozstawialam - to, ze splynelo to jedyne o czym mysle bo przeciez z niczego sie to nie wzielo. Nie wiem jak i nie rozumiem tego. Mysle nad aborcja..

Gość gość
idz do lekarza, zeby gin potwierdzil, ze jestes w ciazy i ze jestes dziewica, oglosza cie swieta, bedziesz slawna! :D

Gość gość
splynelo w dol, pare kropel spermy, jak juz sie zaczepilo na wardze sromowej, plemniki niczym macgyvery wyciagnely sprzet wspinaczkowy, ew. jeden pomagal drugiemu podsadzajac go i wciagajac nizszych swoimi ogonkami, i tak doszly do wnetrza, a potem jeszcze musialy sie niezle rozruszac w srodku, a jak juz byly wystarczajaco gleboko poszlo z gorki :D

Gość gość
jakim cudem coś co spływa ewentualnie w dół potem płynie do pochwy ? eh dziecko przygotuj się na jutrzejsze lekcje i poucz się z biologii coś mi się wydaje że na tym przedmiocie możesz się wyłożyć