Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka1716

znęcanie się psychiczne w szkole

Polecane posty

Gość olka1716

w tym roku poszłam do liceum. Moja klasa jest ok mam koleżanki, ale jestem wyśmiewana przez chłopaków z innych klas ponieważ mam dużą nadwagę. Nie moge sobie z tym poradzić, nie poszłam dziś do szkoły jutro też nie mam ochoty ale musze bo planuje studia i nie chcę wszystkiego zawalić. Jednak przez nich zaczynam mieć myśli samobójcze, nie moge znieść tego upokarzania. wcześniej chorowałam i musiałam siedzieć w domu, brać sterydy przytyłam 20 kg. Nie radze sobie z tym wszystkim ;(

nie martw sie i nie przejmuj tymi odpadami :) tacy ludzie jak oni koncza jako smiecie :P moze jakas dietka na odchudzenie? :) jesli chcesz to moge Ci cos doradzic, bo studiuje dietetyke :) oczywiscie nieodplatnie :D

Gość olka1716
jutro chyba też nie pójde. Nie wytrzymam tego ;(

Gość gość
Kobieta z bf powyżej 15 % to nie kobieta tylko locha. Ja też nie mógłbym na Ciebie patrzeć. Sama jesteś zresztą sobie winna.

Gość gość
Cwicz! Bo Cie zniszcza w tej szkole. Sytuacja bedzie sie tylko pogarszała

Gość gość
gościu z 20.12.00: a dla mnie facet z pindolem mniejszym niz 20 cm, mierzacy mniej niz 190 cm oraz z zasuszona klata to nie facet tylko gnom i pośmiewisko :D S********J :D

Gość gość
napisz do mnie, porozmawiamy :)

Gość gość
Panno z 20:12:05 ja nie mam pindola 20 cm i nie mam 190 cm, a zaliczam sobie panienek ile chcę. Natomiast locha z nadwagą jest zgubiona i psychika jej się spaczy tak czy siak. Kobieta ma być atrakcyjna i tyle. Facet jak ma kasę to nawet z pin(olem 5 cm i wzrostem 160 będzie zaliczał tyle ile chce i nie jest do niczego Twoja aprobata potrzebna.

Gość gość
słuchaj, nie pozwól by jakieś bydło, które będzie w przyszlosci serwowac kebaby na ulicy przekreslilo twoja szanse na dobre studia. Na jakie chcialabys isc? Schudnac dasz rade, jak odstawisz slodycze i napoje slodzone. Inwestuj w siebie, i pamietaj ze zla karma wraca i oni tez dostana za swoje.

Gość gość
chyba w twoich snach :D

Gość gość
to idz "zaliczac" te panienki, a nie zycie tracisz na kafe dżordżu kogucie :D

Gość gość
My na grubaski mówiliśmy 'ściana'. Kiedy stała taka obok to my - o ściany się ruszają, ściany poprzestawiali, uwaga i takie tam inne - grube zaskoczyły dopiero po roku, że to o nich.

Gość gość
i za to wlasnie nie cierpie mlodych ludzi jakie wzorce otrzymuja w domu od rodzicow ze sa takimi skunksami bezwzglednymi ! rodzice zwaracajcie uwage na zachowania swoich dzieci tlumaczcie wychowujcie na dobrych ludzi ! bo jakas dzuma nastapila na swiecie glupota i chamskosc wygrywa z empatia dobrocia i zrozumieniem drugiego czlowieka

Porozmawiaj z rodzicami.. Miałam podobna sytuacje córki- tyle,że to była podstawowka-spotkałam na ulicy jedną dziewczyne z ,,grupki,,powiedziałam ,że ją mam na oku .....gówniary odpusciły.

Gość miszelkaaaa
I to jest nasza wina :( my rodzice powinnismy reagować w domu na takie zachowanie naszych dzieci . NIE POZWÓLMY ZACHOWYWAC SIE TAK JAK TEN PALANT WYŻEJ!!!!!!

Gość gość
Nie napinaj się tak. Grube były różne, my dokuczaliśmy tylko tym głupim i brzydkim. Inne były ok., więc nic im się nie mówiło. Jak byś w klasie miała przepoconego i stękającego śmierdziucha, który 'męczy się' siedzeniem, inaczej byś na to patrzyła.

Gość miszelkaaaa
W klasie mojej córki jest dziewczynka ,która jest lekko upośledzona. Oczywiście dzieci się z niej naśmiewają :( Ostatnio powiedziały do mojej córki ,,nie siadaj koło niej ,bo ma zarazki"moja 9 letnia córka ,usadła z tą dziewczynka i tamtym opadły szczęki. Ja zawsze tłumacze moim dzieciom ,zeby reagowały na złe zachowanie innych dzieci.

Gość miszelkaaaa
gościu ,przykro mi ,ze i tobie dokuczają ,bo za mądry nie jesteś :P

Gość gość
Pozwalasz chodzić córce do szkoły z upośledzonymi? Widocznie z nią tez jest co coś nie tak, skoro ja posyłasz do specjalnej, no i jak piszesz dobrze się 'integruje'.

Gość miszelkaaaa
wolę ,żeby córka chodziła do szkoły z takimi dziecmi jak ta dziewczynka,tylko ,zeby na jej drodze nie stanęli tacy,,ludzie''jak ty

Gość gość
nie obrazaj porzadnych ludzi prostaku buracki ludzie upoesledzeni nie sa winni swojego uposledzenia nie wiesz jeszcze co ciebie w zyciu czeka zatem spusc z tonu niedorostku !

Gość gość
jaki masz wzrost i ile ważysz ?

Gość gość
mieszelkaaaa piateczka! :)

Gość gość
Przecież takie dzieci zaniżają poziom nauczania. No chyba, że ta córka już jest na takim ;poziomie' to współczuje i wcale się nie naśmiewam, niedaleko mnie jest taka szkoła i widzę co tam się dzieje, jak jest różnica w porównaniu ze szkołą obok.

Gość miszelkaaaa
Takie dzieci mają takie samo prawo do nauki jak każde inne. Twoim zdaniem powinno się je pozamykac w domu bez klamek?

Gość gość
W ogóle nie rozumiesz o co mi chodzi. Takie dzieci powinny być w szkole specjalnej, dostosowanej do ich 'niedoskonałości'.

Gość miszelkaaaa
Rozumiem ,rozumiem...tylko,że ta dziewczynka ma zajęcia indywidualne i przychodzi do szkoły na w-f ,czy religię... Chodzi o to ,ze nie powinniśmy dokuczać ,,innym'' i rolą rodziców jest wychowanie dziecka tak ,aby nie krzywdziło słabszych.

Gość miszelkaaaa
Ola ja myślę ,ze na przekór wszystkim powinnaś chodzić z podniesioną głową:) Oni się z Ciebie naśmiewają ,spróbuj i Ty pośmiać sie troszkę ze swojej nadwagi. A jak schudniesz ,to dopiero bedzie im głupio :)

Gość gość
Rodzice rodzicami, a dziecko dzieckiem. Jak rodzice się dowiedzieli jak się 'ładnie bawię' w szkole innymi dziećmi (nie Z innymi), to miałam 'sajgon' w domu. Myślisz, że to coś dało? Skarżypytami tak się rozprawiłam, dodatkowo szantażując ich młodszym rodzeństwem chodzącym do tej samej szkoły, że więcej nie pisnęli o swoich 'krzywdach'. Jak myślisz, kto miał lepszą paczkę kumpli i kogo poparła reszta?