Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przemoc w sieci co robic krok po kroku

Polecane posty

Gość gość

Opisze krotko moja sytuacje: bylam systematycznie zwyzywana/ sponiewierana wyzwana od psychicznych itd.wyzywana od gowien I innych najgorszych.zszargano moja reputacje tylko dlatego ze kiedys tam opisalam moje problemy tutaj na forum! Szydzono ze mnie ze pracowalam w fabryce a nastepnie w spa,sponiewierano takze mojego meza.Tutaj sa wskazowki co trzeba zrobic aby zglosic nekanie przez net;Sposób 1: Zadzwonić na numer 800100100 i przedstawić całą sytuację. Sposób 2: Zapisać linki do wszystkich tematów, w których dana osoba obraża lub grozi Pani córce i udać się z tym na byle jaki posterunek policji. Po okazaniu dowodów skontaktują się z policją stanową danego kraju i sprawa ruszy dalej.Ja zgosilam tutaj gdzie mieszkam a moja rodzina w europie.szczegolow nie bede doglebnie opisywala napisze tylko ze to jest zgloszone tam gdzie trzeba( I nie ogranicza sie to do 1 kraju) Sposób 3: Wysłać emaila (helpline@helpline.org.pl) do ludzi zajmującymi się sprawami "przemocy w sieci".

Gość gość
a ty nie jestes ta sama co mieszkala w ameryce i za kazdym razem miala z kims problemy?

Gość gość
Kanada tez lezy w ameryce...wiec...

Gość gość
Wiec to nie jest twoja sprawa gdzie mieszkam got it?!!

Gość gość
jesli sama opisalas swoje sprawy w sieci a ktos to potem wykorzystal przeciwko tobie to nie mam mowy o zadnej przemocy - co innego gdyby ktos wykradl jakies informacje tobie i opublikowal je w sieci. z ciekawostek w PL jesli wrzuce twoje seks-video do sieci nie jest karalne - karalne jest tylko wtedy gdybym je zmontowala i 'wstawila' tam ciebie - zapadl kiedys wyrok w opolu trzeba pomyslec 5 razy zanim sie cos opowie tlumowi nieznanych ludzi;/

Gość gość
Tak ale wyzywajac kogos od np chorych psychicznie albo gowien juz jest!!!!! Przeczytaj sobie co to jest deformation of character ( jezeli znasz ang,) albo po polsku to jest psucie opini danej jednostki za pomoca masowego przekazu, tutaj nawet ktos podal moje dane!!!!! Imie nazwisko bo mnie wysledzono na fb

Gość gość
Tylko odemnie zalezy jak daleko ta sprawa sie posunie wiec radzilanym mnie szybciutko przeprosic;)

Gość gość
daj spokoj. przeciez tutaj siedzi masa zakompleksionych, zawistnych polaczkow co tylko czekaja zeby komus doj***c. Wspolczuc im trzeba, ze sa takimi z***ami...Najlepsze osoby stad wykurzyli i teraz nie ma juz z kim pogadac na poziomie...

Gość gość
Ja tam nie wyzywam nikogo, ale sie z toba nie zgodze. bo sama ujawnilas dane zarownu tutaj z tego co piszesz jak i na fb, a ludzie maja prawo miec swoja opinie zwlaszcza jak sama wystawiasz sie na osad, tak samo jak ty masz prawo sadzic ze ja jestem glupia albo madra, a co aby ci napisali pochwaly to juz byloby ok? Nie mozesz kontrolowac ludzi i to cie uwiera ne ma obowiazku ani opisywania swojego zycia na forum ani danych osobwych na portalach, a jak to robisz to wiedz ze reakcje bede rozne

Gość Do osoby powyzej
Prawda jest jak d**a kazdy ma swoja droga pani

Gość gość
A jak ta psychiczna ma na imie? Dajcie linka do jej fejsa :D

Gość gość
Widze dalej wyzwiska no coz zmuszona jestem pojsc z tym dalej!!

Gość gość
Basia Klimus-Ruth fb zablokowala:p

Gość gość
27 lat mieszka w Quebec w Kanadzie od 10 lat.

Gość gość
Chcialabym zobaczyc jej twarz szkoda ze bloknela fb.

Gość gość
Skoro mieszka w Kanadzie to po co pitolila o USA a czasami nawet o UK?

Gość gość
Wiesz nawet ladna byla cos na modle tej aktorki zeta johns czy jak jej tam bylo? Tama mlodsza wersja.zazdroszcze jej figury glupia pipa

Gość gość
Pewno dla zmylenia:p

Gość emmaaa
To ta co pisala ze na silownie nie ma z kim chodzic i jej kolezanki amerykanki nie lubia? wogole po co podawala swoje dane do fb? jakas glupia, 27 lat ma a za grosz rozumu...

Gość gość
Tak to ta! Ona jest mezatka! Wyobrazacie sobie???mnie ona zawsze rozwalala za swoj nos w chmurach ze Kim to ona nie jest a was?

Gość gość
co za idiotka :D będzie policji d**ę truła, bo ktoś jej napisał kilka słów prawdy :D

Gość peirnikowa haleczka
Ma laska ewidentnie nierowno pod kopula, takie brednie pisac, pamietam jej pare postow, ten o silowni, i jakies fabryce i wrednej kolezance, o spa i itp. kto wogole normalny podaje tutaj swoje dane czy jakies zdjecie wrzuca?

Gość gość
Zaszczuliscie ta dziewczyne!

Gość gość
kto pierwszy napisze jej, że pojeździ jej kootasem po twarzy? No nie bać się policji, śmiało, śmiało!

Gość gość
E tam przesadzacie, dlaczego od razu ma nie rowno? Bo pracowala w spa a pozniej gdziestam jeszcze? A kolezanki zwszlaszcza te pseudo potrafia byc naprawde wredne!

Gość gość
sorry ale historie, ktore tu opisywala byly wyssane z palca bo nie wierze, ze ktos ma same problemy w kazdym miejscu pracy i ze znajomymi, z jej opisow wynikalo ze ludzie caly czas pod nia kopia dokli i jej robia na zlosc...moze ona sama jest okropna osoba ktorej nie da sie lubic

Gość gość
A moze dziewczyna miala pecha.nie wiem nie znam ja ale przeszlam do tylu 10 stron I poczytalam wasze " bojki" slowne I na jej miejscu tez zrobilabym to samo przeciez za to ze ona tam sobie wymyslila ta hostorie badz nie nie upowaznia to przeciez do wyzywania kogos od najgorszych,ludzie!

Gość gość
W uk za przemoc netowa jest Kara 14 tys. £! Sorry ale nie mieliscie prawa ja w taki sposob atakowac!

Gość gość
a czytalas kiedys ktorykolwiek z tych tematow? co ona wypisywala? sama wiele sytuacji sprowokowala, nie popieram przemocy ani na zywo ani w necie, ale kazdy madry czlowiek wie jak sie uzywa netu i co sie tam pisze i publikuje, ja sie wypowiadam na wielu tametach i duzo pisze ale jak do tej pory nikt nawet nie ma mglistego pojecia kim jestem, jak wygladam i nikt nie zna mojego fb....w internecie ludzie sa anonimowi i z latwoscia przychodzi im wyzywanie i obrazanie inncyh tak wiec neich kazdy pamieta co i jak pisze i jakie dane udziela