Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellanida888

Mój facet nie ma nawet auta

Polecane posty

Gość bellanida888

czy jest sens z nim byc ?

Gość 0 Terenia 0
Jak bez auta to niech spie.rdala :classic_cool:

Gość bellanida888
nie chodzi o to że jestem materialistką, ale on ma już 30 lat i nie ma nic, dobrze zarabia, więc nie wiem na co wydaje kase, nie ma mieszkania, auta, zobowiązań, nic

Gość gość
a co nie macie kaj sie seksic ?

Gość gość
jak płaci 4tys na miesiąc to może nawet nie mieć zębów :)

Gość gość
a ty co masz?

Gość bellanida888
Nie rozumiecie, co zaoferuje mi facet, który jest tak nieogarnięty, ja mam auto, mieszkanie i jakoś ciągnę w 2 pracach aby na to zarobic

Gość gość
Jak nie ma nic to podejrzany typ, podchodź jak zając do r****nia jeża...

Gość gość
widocznie nikt lepszy cie nie chce, bo sama jestes wybrakowana.

Gość bellanida888
Ja nie wiem na co on wydaje zarobioną kasę, skoro ja nigdy nie oczekiwałam nic, nawet płacę za siebie bo mam swój honor

Gość gość
A ty co masz mu do zaoferowania skoro nie mieszkanie i samochód? :-)

Gość gość
belinda wyznaje zasade zyje zeby pracowac i zatyrac na wozek i chate ale sa kochana ludzie normalni ktorzy pracuja zeby zyc tak jak twoj facet musisz zrozumiec ze nie kazdy jest materialista i dazy tylko do osiagniecia dobr materialnych tak jak ty ostaw chlopaka dla kogos lepszego szkoda go dla ciebie skoro obudzilo sie w tobie myslenie "czy warto byc z gosciem co nie ma fury, co on moze mi zaoferowac?" stac go na kogos b. wartosciowego

Gość bellanida888
życie to nie bajka, aby żyć, trzeba mieć też za co:D

Gość bellanida888
Spoko, żyjmy sobie wszyscy beztrosko, bo po co mieć auto, mieszkanie, cokolwiek, tylko pytanie: jak stworzyc rodzinę bez domu? jak mieć rodzinę, żyjąc z dnia na dzień?

Gość gość
skończcie już z tymi wartościami. pieprzenie nieudaczników. dorosły, 30letni facet, który ma pieniądze, powinien mieć auto, mieszkanie i jakieś tam oszczędności. chyba, że planuje życie na luzaku, wtedy niech szuka studentek, a nie bierze się za kobietę, która pracuje, zarabia i coś ma. człowiek, który ma dobra materialne też jest wartościowy, nawet bardziej.

Gość gość
no wlasnie o tym mowi zasada pracuje zeby zyc czyli tyle zeby starczylo mi na zycie oplaty, jedzenie wyjscia, ubranie, i tak zyje twoj facet i to jest ok a ty patrzysz tylko na to co masz tyrasz masz dwie prace, po co? ty zyjesz tylko po to by pracowac i kupowac i miec bo myslisz ze bedziesz miec szacuunek ludzi i powazanie i ze tak sobie radzisz a to mzonki- 2 prace a gdzie czas na relaks, weekend wolny ty cenisz inne wartosci a twoj facet inne

Gość gość
autorko a po co on ma miec auto i mieszkanie? przeciez ty masz i on o tym wie czasy sie zmienily faceci teraz tez poluja na "dobre partie" :D moze on chce sie ustawic w ten sposob nie pomyslalas o tym! a czemu? faceci sa prosci

Gość bellanida888
Wiesz co, to żyjmy sobie wszyscy na zasadzie: aby starczyło na życie, to wszyscy wylądujemy pod mostem. Tak sie składa, że weekendy mam wolne, bo pracuje w tyg i dorabiam na umowę zlecenie. Życie aby starczyło na ubrania i jedzenie nie jest ok

Gość gość
Ty wyżej jebnij się w łeb, skoro ma kasę to nie jest nieudacznikiem, ty mu k***a nie będziesz mówić na co ją ma wydawać, nie każdy postrzega sens życia tak jak ty :-)

Gość bellanida888
wiesz, on dobrze wie, że przed ślubem i tak spiszę intercyzę:)

Gość gość
No właśnie , może on idzie na łatwizne. Założył sobie ze ty masz dom, auto i że to będzie wspólne. Cwaniak a swoją kasę wydaje na pierdoły. W sumie to ma sens. Długo jesteście razem?

Gość gość
ja bym nie była z takim.. kurde... no... nawet żęcha jakiegos jak go nie stac, ale jak nie ma wcale to jak cie zabierze np. na jakis fajny wypad? Nie wyobrazam sobie dorosłego faceta, zreszta kobiety tez - bez samochodu. Chyba ze jest takim ekscentrykiem, który świadomie odrzuca wszelkie dobra materialne a ciebie akurat to kreci... ale chyba tak nie jest skoro pytasz na forum.

Gość gość
Coś tu nie gra. Dobrze zarabia i nie ma nic? Albo jest narkomanem, utracjuszem lub hazardzistą albo ma masę oszczędności w banku. Inaczej być nie może.

Gość grdyka adama
skoro planujesz już teraz intercyzę to czemu interesują cię jego pieniądze i na co je wydaje?

Gość bellanida888
Tylko jak sie tego dowiedzieć? bo ja naprawdę nie patrzę na kasę, próbuję się ustrzec przed wtopą

Gość gość
w stanach większość ludzi żyje na kredyt, dom, samochod na kredyt, pracuja zeby zarobic na kredyt i oplacic zycie jak traca prace to traca niemal wszytko- moze nie laduja pod mostem bo tam troche inaczej wyglada pomoc spoleczna stany kraj wysoce rozwiniety, potega militarna, polityczna, naukowa oczywiscie mowie tu o tzw zwyklych ludziach

Gość gość
Zwykły żydek i tyle ;-) Baby to rzeczywiście mongoły, najprostsze wytłumaczenie najczęściej jest właściwe :-)

Gość gość
pfff facet bez auta to jakby nie miał penisa , memory next

Gość gość
ja czegoś nie kumam. jestes taka konkretna babka raczej, wiesz czego chcesz wiesz jak chcesz zeby twoje zycie i przyszlosc wygladalo i ok. czemu masz faceta taka p*****le i p**deczke? nie znam cie ale po kilku twoich postach widze cie u boku rezolutnego i twardo stapajacego po ziemi faceta z JAJAMI nie stac cie na nic lepszego?????