Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellanida888

Mój facet nie ma nawet auta

Polecane posty

Gość mr lekkoduch
ale w******jaca ta belinda. ja mam 27 lat, pracuje za 1600 zł, mieszkam u starych, nie mam prawa jazdy, nie chce miec dziewczyny, wydaje cala kase na zioło i gry i jest super :)

Gość gość
facet ktory nie ma samochodu to pataszon

Gość walić konia cala noc
szczerze powiem ze walilem konia

Gość gość
anchóój mi ałto.....ałto jest potrzebne wieśniakom których nie stać na mieszkanie i pracę w centróm... ...w piontwek wsiadam do pociongu albo jestem tam gdzie chcę być do poniedziałku....wsioki stać was...?

ludzie walcie konia

Gość gość
Jak nie ma mieszkania to zamieszkacie u Ciebie Jak nie ma auta to Ty będziesz kierowcą w związku Jeśli dla was tak przyziemne sprawy są ważniejsze od tego czy na mężczyznę można liczyć, czy was szanuje, czy nie porzuci z dzieckiem a co tam ma mieszkanie i samochód!

Gość lola____
Mój też nie miał auta jak go poznałam, po 1,5 roku razem dostałam od niego na gwiazdkę samochód :)

czeste walenie konia pbulicznie wydluza zycie o 2dni 40 godzin 30 min i 33 sekundy

Gość gość
przestań znęcać się nad tym koniem, bo Cie podam do animalsów !!!

Gość gość
Mój ojciec nie ma samochodu ani nawet prawa jazdy, ale potrafił latami sam utrzymać 4 osobową rodzinę i pomimo że pracuje ciężko fizycznie zawsze pomagał mamie w pracach domowych i nigdy jej nie zdradził. I co może powiecie że to nie facet bo nie ma auta, co?

Gość gość
Dawno, dawno temu możni tego świata chodzili co najwyżej dla rozrywki do cyrku pooglądać niewolników powożących w wyścigach. W nowszych czasach mieli swoich stangretów, a jeśli ktoś nie posiadał odpowiedniego majątku wynajmował w razie nagłej potrzeby fiakra. Kobiety gardziły dorożkarzami - dzisiaj umiejętne wciskanie sprzęgła jest najwyższą cnotą. W zasadzie to nie wiem o co autorce właściwie chodzi...Powiedz: ,,VROOMM'' i s********* od faceta, który nie jest dorożkarzem. Powinnaś poszukać kogoś wśród tzw. taksiarzy albo facetów jeżdżących rikszą.

Gość gość
Mam podobny problem..Mój facet ma 36 lat i nie ma nawet roweru własnego....Ja mam mieszkanie,samochód a on zero ambicji na posiadanie czegokolwiek.... Poznałam go kilka mies temu...wydawalo mi sie ze to jest to....ale teraz strasznie mi to przeszkadza ze ciagle korzystamy tylko z moich rzeczy.... Na weekend moje auto....randki w moim domu.Mój sprzet,moja woda,moja energia.....f**k.....nie zabierze sobie nawet swojej kosmetyczki...pewnie nie ma....porazka. Mimo iz wydaje sie dobra osobą...przerasta mnie ten jego brak ambicji i biernosc....chyba go zostawie...Tez bym chciala zeby to on zabral mnie gdzies swoim autem...Kuuu jak facetowi nie wstyd ze zeruje tylko na mnie...Czuje ze to sie rozpadnie:(.