Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellanida888

Mój facet nie ma nawet auta

Polecane posty

Gość bellanida888
Stać mnie, pewnie, że tak, ale jakoś nie spotkałam takiego

Gość gość
kogo w polsce stac na takie luksusy jak samochod czy mieszkanie?? jak sie pracuje 8godz. dziennie Jak tobie sie chce zabijac cale zycie w pracy , to twoja sprawa, moze on woli jezdzic autobusem i zyc na luzie. Zreszta sama wszystko masz , to poradzicie sobie.

Gość bellanida888
żyjcie sobie jak chcecie, ale potem nie załujcie, że świat sie Wam zawalił, bo to nie sztuka być z kimś niezaradnym, nieodpowiedzialnym, ale sztuką jest życ jak człowiek, i nie chodzi o zabijanie sie - bo za to idzie się siedzieć, widzę, że niektórzy nic nie kumaja

Gość gość
ja bym zostawiła takiego nieudacznika :) facet bez auta to jakaś popierdółka

Gość gość
autorko do kogo masz pretensje raz- nie umiesz z nim o tym porozmawiac? czemu? dwa- masz to ma wlasne zyczenie, jestes z nim z wyboru a nie musu, przeszkadza ci jego styl zycia to go rzuc trzy- tak jak ktos napisal on woli jezdzic autobusem wydawac na p*****ly a mieszkanie i auto ty masz tak mu wygodnie- moze ty takiego postepowania nie rozumiesz i nie akceptujesz ale tak! sa tacy ludzie (jest ich masa) ktorzy zarabiaja na zycie i przezycie i basta zyja od 1 do 1 nie maja mieszkania i auta. spojrz na stolice przecietni 30 latkie wynjajmuja mieszkania, pracuja, jezdza metrem, wydaja na imprezy i podroze

Gość gość
po co byłby mi facet , który nawet nie ma czym po mnie podjechac :O ? pfff

Gość gość
Jak ci k***a nie pasuje to go zostaw a nie obrabiaj mu d**y, zwiąż się ze złodziejem samochodów skoro to dla ciebie najważniejsze i bądź szczęśliwa jak inne pustaki :-)

Gość gość
to chyba tobie sie swiat wali bo sobie nie radzisz i piszesz na forum, to twoj problem ludzie uswiadamiaja ci tylko ze tacy ludzie jak twoj facet sa i beda i juz. a ty masz tu do nas pretensje - miej pretensje do swojego chlopa bo moze wyladuje pod mostem a ty razem z nim

Gość gość
ja sobie nie wyobrazam jak moze byc kogos stac na auto i mieszkanie,w wieku 30 lat, przy polskich zarobkach! nie napisalas ile ten biedak zarabia?

Gość gość
znam ludzi którzy nie mają auta bo mieszkają w centrum miasta do pracy mają blisko i auto jest niepotrzebnym wydatkiem... i dziewczyny zapamiętajcie nie każdy jest urodzonym kierowcą niektórzy się do tego nie nadają... niektórzy mieli wypadki i teraz mają blokadę psychiczną... a i jestem dziewczyna :)

Gość gość
śmieszna jesteś. Ludzkość istniała setki lat zanim wymyślono samochody i nie wyginęła. Tyraj tyraj, zapieerdalaj na to swoje autko, które i tak pójdzie na złom albo ci ukradną. A najlepiej się w nim rozpieerdol na drzewie i spłoń żywcem. Gardzić takimi szmatami to mało. Wartość faceta mierzymy stanem jego posiadania? Ażeby cię kuurwo rzucił, kopnął w duupę, a ty się tul do swojego samochodu i zapieerdalaj na niego skoro widzisz w tym sens życia

Belinda... wyjasnij mi w jaki sposób samochód uchroni Cie pzed zawaleniem świata? Chyba, że dla Ciebe świat sie zawala jak musisz gdzieś ruszyć d*pe na pieszo...

Gość gość
autorka pewnie juz ok 30 latek ma i sie boi ze w tym wieku juz nic zacnego nie wyrwie bo ostali sie zonaci, rozwodnicy i niebieskie ptaki, bujajacy w oblokach i trzepnieci artysci boi sie samotnosci ze bedzie sama swoim autem jezdzic i w swoim mieszkaniu mieszkac bez faceta i dzieci nie rzuci goscia choc jego styl zycia jej nie pasuje, pisze tu bo niesmialo chcialaby sie dowiedziec czy da sie go zmienic, przerobic ktos napisal ze jest konkretna- wcale nie ona jest zdesperowana znam jedna konkretna babke i ona na takiego trzpiota jak twoj "men" nawet by nie spojrzala

Gość gość
Później jęczą że to niesprawiedliwe że ważą po 100 kg a ich koleżanki 45 :-)

Gość gość
a nie przyszlo Ci tepa dziffko ze facet odklada, oszczedza zarobione pieniadze ? w ogole z tym autem to pojechalas... wielu ludzi nie potrzebuje samochodu, jesli maja dobry dojazd do pracy, a w miescie dziala sprawnie komunikacja. Samochod to tylko w takim przypadku skarbonka bez dna. ale co taka tepa dziffka moze o tym wiedziec. materialistka.

Gość bellanida888
Oj, tak się składa, że mam 25 lat a nie 30, wiem, jak być powinno

Gość gość
miszcz bo belindy Swiat to auto i mieszkanie :) wiec swiat sie jej nie zawali no chyba ze............zawali jej sie....mieszkanie? lub auto? /////.......

Gość gość
czyli jak byc powinno?

Gość gość
Gościu ma kasę, radzi sobie bez auta a ty chcesz mieć dwa, podkurw go jeszcze trochę to sam cię zostawi ;-)

Ja p*****le:O Jak sobie tak zwizualizuje, że wiekszość ludzi ma mentalnosc takiej belindy to mi sie odechciewa wszystkiego po prostu:(

Gość gość
ale temat! Psychodela :D twoj facet nie ma nawet auta? p********z odcinek "trudne sprawy" jak talala lub "dlaczego ja?" sprzedaj pomysl i kasiore natluczesz :D

Gość gość
a tobie mieszkanie albo starzy kupili albo odziedziczylas albo masz kredyt

Gość gość
a samochód od tatusia na osiemnastkę

Gość gość
OMG! Mój też ni ma! I co tera? Chyba go zostawię bo wstyd przez wioskę na pieszo chodzić. Żem nie pomyślała a taki fajny był hamerykańskie spodnie miał..szkoda. Tera już się nie dam nabrać choć kadeta musi mieć. Trza się w życiu cenić dziewoje ;)

Gość gość
facet który nie jeździ samochodem przeważnie ma jakiś ukryty nałóg, mogą być to narkotyki albo alkohol

Gość gość
to jakiś podejrzany typ, to nie jest normalne że mężczyzna nie prowadzi samochodu

Gość gość
mógł stracić prawo jazdy, np. za jazdę po pijanemu itd.

Gość gość
mógł wszystko przegrać w kasynie itp - zaczynacie myśleć :) jeszcze raz to napisze - podchodzić jak zając do r****nia jeża :)

Gość gość
czym się zajmuje zawodowo ten chłopak?