Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ozimekkhdd

kasa na studja

Polecane posty

Gość ozimekkhdd

czy rodzice pomagali wam na studjach czy na wszystko same sobie musieliście zapracować?

Gość gość
STUDIACH!!!!!!

Gość gość
kasy to ty potrzebujesz na slownik

Gość gość
pomogli,

Gość gość
studentki zazwyczaj "zapracowują" sobie na studia - szczególnie po nocach!

Gość stódentka
mie pomogli ale mósiałam się óczyć bardzio pilnie inaczy tata by zablokował konto w bankó

Gość ozimekkhdd
bo moj sa biedni mimo że się dostałem na sgh a jestem z lublina, to chyba niedam rady wyrobić na siebie w wawie., jak myslicje?

Gość gość
dorabiaj nocami!

Gość gość
ostatnio trafiłam na stronę luxlux.pl i zastanawiam się kiedy będzie mnie stać na te wszystkie piękne rzeczy... też tak macie? http://www.luxlux.pl/

Gość gość
Najpierw skoncz podstawówkę... Widze teraz studiuja same glupki

Witam serdecznie. Świat nieustannie gna do przodu. Możliwości, jakie oferuje rynek pracy, już nijak pasują do tego, co było przed pojawieniem się nowoczesnych mediów. Brak kapitału na założenie własnej firmy nie jest już przeszkodą, która skazuje Cię na szukanie pracodawcy! Pokażę Państwu taką formę zarabiania, która będzie nie tylko źródłem utrzymania, ale także pełnej satysfakcji emocjonalnej. Ponieważ mam wielki szacunek do czasu i prywatności, jeśli mają Państwo takie życzenie jestem w stanie przesłać informacje w postaci książki w pliku PDF, która już w pierwszych czterech rozdziałach wyjaśnia na czym polega nasz biznes. Pracujemy według systemu, który jest tak prosty, że każdy może go opanować w 10 minut. Nie trzeba być handlowcem i nie wymaga to wiele czasu. Jeśli są Państwo zainteresowani czy też zaciekawieni to zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam serdecznie.