Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waleczna ona

Z jednego kredytu w drugi

Polecane posty

Gość waleczna ona

Za jakieś 3 lata spłacę wszystkie swoje zobowiązania rata 1 000 zł miesięcznie + za studia, które dopiero zaczynam. Przymierzam się poważnie do kupna mieszkania w Warszawie lub bliskich okolicach. Tak do 250tys. Malutkie. Nie potrzebuję dużej przestrzeni, bo mam dom na wsi (60 km od Warszawy Centrum) i potrzebuję jedynie swojego kącika w tygodniu. Rata za 200 000 zł to około 1 000 zł , czyli nic nowego dla mnie;] Druga opcją jest zostanie tutaj na wsi. Cudem znalezienie pracy, gdzieś blisko za najniższą, lub dojeżdżanie pod Warszawę. Życie w mniejszym stresie, bo pracę mogłabym w dowolnym momencie zmienić, i nie być powiązana z żadnym bankiem. Mogłabym dbać o dom i ogród. Ta opcja wymaga jedynie dobrego, fajnego samochodu, na który w mieście nie będzie mnie stać (też nie ma super pensji;/) Lubię to miejsce w którym mieszkam, ale czasami brakuje mi miasta, ludzi, popadam tu w depresję, zwłaszcza że zwolniłam się ostatnio z pracy, gdzie było dużo dziwnych układów. Zaczynam od dziś szukać nowej. Małe szanse na znalezienie czegoś fajnego. Taka jestem rozdarta. Z jednej strony Warszawa przeludniona. Z drugiej na wsi ciężej o lepszą prace i trudniej zdobyć wykształcenie. Co radzicie? Do tego wszystkiego mam niejasną sytuację związkową, także planuję w pojedynkę, co dodatkowo dołuje ;]

Gość Poszukaj kogoś Wartościowego
Będzie Ci łatwiej.

Gość gość
a z czego bedziesz splacac ten kredyt skoro teraz nie masz pracy?

Gość waleczna ona
Znajdę pracę, już teraz sobie dorabiam , nie siedze bezczynnie

Gość gość
do wawci sie nie pchaj