Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie wy macie tłumaczenia że do pracy nie pójdziecie haha

Polecane posty

Gość pracującaona8
Masz absolutną racje-ja takiego wsparcia nie mam. A mężczyźni jak widza uśmiechnięta żonę to chyba tez szczęśliwsi są. Nie zapominajmy o nich -tez maja uczucia i poglądy i potrafią pomoc .

W ogóle dziwi mnie ten temat :) tzn że są na świecie takie głupie kobiety, które tłumaczą się z tego dlaczego nie pracują, lub dlaczego pracują...dlaczego są na L4 w ciąży, albo nie są...co to ma kogoś do obchodzenia :o potem takie.....osoby bez własnego życia mają pożywkę do zakładania durnych tematów na forach:p

Gość gość
a ty na takie głupie posty odpisujesz hehehe, jesteś taka sama i tyle ;)

Gość gość
A ja nie pojde do pracy dlatego,ze mi sie to nie oplaca :P

Gość gość
zazdrosna autorka że z********ac musi:) ja nie idę bo....MI SIĘ NIE CHCE:) i stać nas na moje siedzenie:)

Gość gość
ja nie mam nic przeciwko że ktoś siedzi w domu i nie idzie do pracy WKURZA MNIE NATOMIAST JAK ZACZYNA NARZEKAĆ na swój los że kasy nie ma, jak ma mieć? z nieba spadnie? :D

Gość gość
ja nie mam nic przeciwko i dziwię się że autorka założyła AŻ ODDZIELNY TEMAT o tym... kto chce niech siedzi, ale wkurza mnie jak te baby narzekają ze "piniędzy ni ma panie, za co podręczników nakupować" albo dziwią się ze nie mają znajomych jak tylko o garach i serialach można z nimi pogadać (nie ze wszystkimi ale większość tak ma)

Gość gość
Ja np mam permanentną sraczkę już trzy lata. Za rok będę miała bóle głowy a za dwa lata bóle brzucha ewentualnie kończyn dolnych bądź depresję jeszcze nie zdecydowałam. Albo nie wiem powiem że boje się wścibskich bab co wtrącają się w życie i portfele innych i potem piszą na portalach tematy o wyższości pracy nad bezrobociem. Takich pieniaczek wszędzie pełno i u innych widza igłę pod lasem a u siebie nie widzą belki pod nosem. Już we mnie to wywołuje pierwotny lęk i nie mogę sobie wyobrazić pracy z taką babą.

Gość gość
Ludzie dajcie spokój tym siedzącym w domu. Jak chcą to niech sobie siedzą całe życie. Narzekać każdy narzeka wielkie mi halo. Co się wysiedzą wygodnie to ich a jak będzie trzeba to pójdą do pracy. Tylko nie piszcie, że nie znajdą bo to bzdura. Takie życie wybrały i to ich sprawa. Ja pracuje ciągle na studiach, po studiach i co z tego mam? Kredyt, wątpliwą satysfakcję, i wieczne wkurzenie. I też narzekam żeby nie było bo kokosów nie mam. Niech sobie siedzą każdy jest inny po co obrażać i uogólniać.

Gość gość
bezsensu taki temat - te co pracują piszą że nie chcą życia w pieluchach i serialach, te co niepracujące piszą że pracujące z**********ą za marny grosz, bezsensu, bo są różne kobiety i różne sytuacje, niektórzy spełniają się w macierzyństwie inni w pracy, inni jeszcze szukają pracy i nie pracują właśnie dlatego. KONIEC TEMATU