Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oceńcie sukienkę RYBKA

Polecane posty

Gość gość

zakładałam już temat. oceńcie tą sukienkę http://www.angel.com.pl/kolekcje-suknie_slubn e-kolekcja_213-madrit jestem niska 163cm, narzeczony 190 bardzo szczupły moim zdaniem to nie jest sukienka dla mnie osoba, która ze mną była twierdzi, że wyglądam w niej bosko

Gość gość
mi sie ona w ogole nie podoba ale kazdy ma swoj gust

mi się sukienka podoba ale tak naprawdę to TY masz się w niej bosko czuć. a jak widac nie jest to jeszcze TA sukienka bo pytasz o zdanie. jak zobaczysz tą właściwą będziesz od razu wiedziała ze to ona, i wtedy cały świta moze Ci mówić że jest beznadziejna ale i tak ją kupisz bo Tobie się podoba. taka moim zdaniem ma być suknia ślubna. którą PM zobaczy i od razu wie że to to. a nie pytanie czy ta jest fajna bo komuś się podoba

Gość gość
Dokladnie autorko,wii ma racje. Jesli przymierzalas juz taki typ sukni i uwazasz ze czujesz sie ok i dasz rade w niej i chodzic i tanczyc to kup i nie pytaj o zdanie,bo ile tu ludzi,to tyle gustow i wypowiedzi. Mi osobiscie takie sukienki sie nie podobaja bo czulabym sie w nich uwieziona,co nie oznacza ze suknia jest brzydka,bo cos w sobie:)

Gość gość
a jak w tym tańczyć?

Gość gość
No jak?dreptac w miejscu,jakby chcialo sie siusiu;)