Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

Czy piszecie dzien w dzien ze zwyklymi kolegami na fb i smsujecie z nimi??? Pytam bo mam taka sytuacje z kolezanka i chcialbym wiedziec czy ma moze jakies zamiary wobec mnie czy tylko kolezenskie rozmowy.

Gość gość
Na 95% jest zainteresowana czymś więcej :) No ale wiadomo, że pierwsza się nie przyzna :) Gratuluję :)

Gość gość
Ja nie pisala bym tak czesto z kolega, rozumiem od czasu do czasu ale nie codziennie. Kolega to kolega, a pisanie codziennie oznacza ze chce miec z toba kontakt. A gdyby nawet nie, to na 100% nie ma nikogo i o nikim innym na ta chwile nie mysli bo wtedy juz na pewno,ze zwyklyn kolega by tak nie pisala. Wiec dzialaj, powodzenia;)

Gość gość
Jedno jest pewne bardzo cie lubi, a gdy dziewczyna lubi chlopaka to jest polowa sukcesu, z takiego stanu zawsze mozna starac sie o cos wiecej.

Gość gość
zalezy jaki typ dziewczyny. ja codziennie mam kontakt z kolegami i to nie oznacza, ze ktorys mi sie podoba, bez przesady

Gość gość
Czyli piszesz sobie z takim delikwentem codziennie?? Ja tez sama utrzymuje czesty kontakt z kolegami, ale codziennie z jedym pisac to nie jest takie bez przesady moin zdaniem.

Gość crazytown
moim zdaniem to jest zależne od wieku. Wydaje mi się że nastolatki tak sobie okazują sympatię. Natomiast nieco starsi po prostu chcą utrzymywać kontakt ze znajomymi. Ja piszę z kolegą codziennie, choć mam narzeczonego, ale nawet mi przez myśl nie przeszło że właśnie w ten sposób okazuje mu jakąś sympatię

Gość luniaaa
A co jesli dalam mu sygnaly,on mi tez,napomniał o randce, zbliza sie ten czas a nadal nic nie wspomina czy wkoncu sie spotkamy?? Nie bede czekac wiecznosc. faceci czy dotrzymujecie slowa ?bo juz nie wiem co myslec,nie chce sie upominac ale moglby wkoncu sie okreslic!

Gość gość
Moze nie odczytal tych sygnalow ??

Gość luniaaa
To co teraz ? nie chce byc natretna,jak mam sie upomniec? Wie ze mi sie podoba,ja jemu tez,jak kobieta ma zrobic ten pierwszy krok?

Gość gość
pisze z kolega codziennie ale ze wzgledu na studia choc wiem ze on cos chce.z mojej strony to nic nie ma na rzeczy

Gość gość
Ciekawy temat;) Do goscia powyzej, co to znaczy ze wzgledu n studia?? I jesli ty wiesz ze on czegos oczekuje a ty nie to czemu tego nie powiesz tylko bawisz sie jego uczuciami??

Gość gość
Ze zwyklym kolega codziennie? Raczej nie, cos czuje do ciebie mysle;)

Gość gnieszka92
Zależy jeszcze, jak długo pisze. A pisanie z kimś mimo wiedzy, że on chce czegoś więcej, to nie musi być wcale zabawa uczuciami. Bo co, powiedzieć wprost: "Domyślam się, że chcesz czegoś więcej, ale nie jestem zainteresowana. Możemy pisać dalej, ale to do niczego większego nie zaprowadzi."? Przecież to samobójstwo :P