Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie się odchudzać oraz redukować cellulit w Koszalinie

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym przejść się do salonu kosmetycznego na wybrany zabieg. Niestety nie wiem od czego zacząć. Na początek przyda się konsultacja. Chcę zmienić swój wygląd na lepsze, nie czuję się ze sobą najlepiej. Mogłybyście mi sypnąć poradami, gdzie mogłabym się "upiększać"? Niedługo czeka mnie kilka uroczystości i chciałabym prezentować się lepiej niż obecnie. Wy, kobiety doskonale rozumiecie nasze potrzeby.

Gość gość
oj w Koszalinie to nie ma za dużo takich dobrych miejsc. ja byłam w salonie Jasminum na Fałata i mogę polecić. na prawde profesjonalnie i fajnie. jedynie to problem jest z depilacją głębokiego bikini

Gość Werka83
A może Instytut Pięknego Ciała? Nie pamiętam gdzie to jest, ale od psiapsióły słyszałam, że zabiegi dają radę. Mogę podpytać o więcej.

Gość mara 45
Z tego co słyszałam to jest w Koszalinie na Modrzejewskiej 13 i tam prowadzą nie tylko zabiegi kosmetyczne ale też odchudzające i redukujące tkankę tłuszczową :)

Gość lotus jork
Konkretnie jakie są tam oferowane zabiegi? Ktoś tam był z Was na jakimś zabiegu upiększającym w tym gabinecie?

Gość gość
Proponuję zajrzeć na stronę www, bo nie ma sensu wymieniać zabiegu za zabiegiem, a trochę ich jest. Ja w przyszłym tygodniu idę na mezoterapię, zobaczymy jak to będzie, bo jeszcze nigdy nie próbowałam.

Gość gość
Ech ja nie mogę znaleźć stronki wrzućcie linka do ich portalu :)

Gość gość
Nie że nie możesz, ale pewnie się lenisz :P piekne-cialo.pl

Gość gość
odchudzasz się w domu a celulit redukujesz we własnej łazience :P

Gość gość
A po co wydawać dodatkową kasę na dietetyków czy jakieś środki, które nawet nie dają pewności? Przecież to jest zwyczajne przepłacanie kasy, bo ile czasu zajmie, aby osiągnąć efekty? A takie zabiegi? Wystarczy kilka, zapłacisz więcej, ale w krótkim okresie, na dodatek masz pewność, że są skuteczne. Przyjdą od razu, a nie po roku, czy dwóch.

Gość Koszalińska kobieta
Zatem jaki zabieg na odchudzanie? Chciałabym się wreszcie pozbyć tego cellulitu.

Gość gość
kup sobie cla z zielona herbatą, w rossmanie, mnie pomaga

Gość gość
Koszalińska Kobieto - jak dla mnie liposukcja się nada :) Poczytaj sobie o tym zabiegu. Sprawdza się doskonale.