Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maxell

próchnica jedynek

Polecane posty

Gość Maxell

Witam Serdecznie mam problem ponieważ moje jedynki zachodzą na siebie dodatkowo,środek zębów zaczyna robić się czarny wdała się próchnica,jeden z nich jest też u szczerbiony ile mogłaby w przybliżeniu kosztować naprawa tych zębów żeby móc się uśmiechać a nie wstydzić .

Gość gość
to chyba zależy od gabinetu, są tańsze i kosmicznie drogie, ale aparat na zęby stały kosztuje kupe kasy, a zdejmowanych tanich nie chcą teraz zakładać bo im się nie opłaca...

Gość gość
Cena zależy od wielkosci ubytku ale tak srednio zaplacisz od 80- do 120 moze w miastach Typu warszawa i w super kiliniach wiecej. Oczywiscie pisze tutaj oz zwyklym plombowaniu nie o kanalowym. Ale autorze warto zajac sie tym wczesniej i nie dopuscic do powiekszenia sie ubytku bo potem bedzie cie to kosztowalo wiecej i bedzie bardziej bolesne

Gość gość
u mnie w sosnowcu plomba 100 zł a masz dziure i uszczerbienie czyli dwa ubytki nie wiem bo to jedynki to b widoczne wiec przydsaly by sie licowki ...... ale to juz wieksze koszta :(

Gość gość
jeśli tylko plomba to u tańszego dentysty około 100zł, gorzej jak trzeba będzie kanałowo, to wtedy dodatkowe 70zł za kanał. Z tymi licowkami to lekka przesada, wystarczy plomba.