Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inmortalis

Jak mają się fantazje seksualne do inteligencji człowieka

Polecane posty

Gość helen zasss
Siema, siema SyMy ;) Ja swoich fantazji to się czasem nawet boję :D

jzb---> wiesz czasem by poznac ludzkie przypadłosci trzeba pogrzebac w goownie :classic_cool: ale to co tu sie dzieje to juz nie nadaje sie na fantazjowanie:D:D

Vee musimy sie kiedys spotakc koniecznie sami lub conajmniej w lepszym towazystwie wolnym od oszolomow co c***a widza nie fantazje i wiedzą przez jakie on h jest tylko wyslij mi na maila przynajmniej jedną fantazje swoją dalej se juz poradze jakos

Gość aron
Ja uważam,że fantazje seksualne mają się nijako do inteligencji.Tak samo jak robienie błędów w pisowni, niewiele ma wspólnego z inteligencją .Podobna różnica jest też w wymaganym wykształceniu i posiadanej wiedzy.Inteligencję można mieć wrodzoną i wyuczoną,poprzez wychowanie.Nie neguję żadnych wypowiedzi i nie jestem jakimś mądralą.Piszę to co udało mi się w życiu zauważyć.Nie chcę i nie zamierzam nikogo obrażać.Ilu ludzi,tyle opinii.Każdy pewne rzeczy postrzega troszeczkę inaczej.

Gość aron
W rzeczy samej,jedno drugie uzupełnia.

Gość Grzeslaw niezalogowany
a ja dziś do pracy założyłem na siebie czarne koronkowe stringi, kabaretki i obcisłe spodnie :classic_cool: dzień jest piękny ;)

Gość aron
Grzeslaw,jeżeli właśnie w takich ciuchach czujesz się komfortowo,to tylko ci pozazdrościć.Tak wielu ludzi nie wie co na siebie włożyć.

Nie lubię i nie chodzę w stringach, a do pracy chodzę w damskich figach, ale bez koronęk, a ten podszyw powyżej to nie ja :-D