Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skruszonaOna

mowi ze mnie kocha a pisze z innymi i wyciaga nr tel

Polecane posty

Gość skruszonaOna

spotykamy sie od niedawna, niedawno powiedzial ze sie we mnie zakochal. potem wyjechal do pracy. spotykalismy sie coraz rzadziej. niedawno ktos poszukiwal go na spotted i dziewczyny mu lajkowaly fote. on je zaprosil na fb i wyciagal nr tel. w jego tel widzialam jak pisal ze bardzo chce je poznac. mielismy sie spotkac w tamta srode i nie przyjechal. ja go zaprosilam na weekend i mial jutro przyjechac ale cisza. wczoraj go zapytalam czy przyjedzie a on ze moze. zapytalam powiedz tak lub nie, a on odpisal ze raczej nie bo nie ma kasy bo musi kupic ciuchy i oddac dlug ....:(((

Gość skruszonaOna
nie wiem co robic, latal za mna jak pies, a teraz jak wie ze mi tez zalezy to odpuscil i zlewa :(( nawet spotkac sie nie chce a niby kocha.... co robic?? jak sie na nim odgryzc zeby poczul sie tak jak ja :(

Gość gość
juz mu moze nie zalezy

Gość skruszonaOna
no nie wiem :(( przeprowadzil sie za praca 50 km ode mnie i moze dlatego ale jakby kochal by mnie tak nie ttraktowal, a jak pytalam to mowil ze z innymi laskami nie pisze. PYTANIE czy przestac sie odzywac czy moze coss zrobic zeby zabiegal o mnie?? ALE CO?

Gość skruszonaOna
nikt sie nie wypowie?

Gość gość
znalazl inna

Gość skruszonaOna
to po cholere nie zerwie i nie powie, mowi ze mu zalezy :( rani mnie a to boli strasznie.

Gość gość
Odpusc sobie dziewczyno poki calkiem nie wpadlas w to po uszy. Koles d*pek i tyle. Niech znow poczuje ze znow musi latac za Toba ale mimo to bym byla nieugieta. Szkoda czasu na takich. Jeszcze jak siedzi 50 km od Ciebie to juz w ogole. Oficjalnie wiesz, ze wyciaga nr telefonow innych a kto wie co nieoficjalnie tam wywija ? Jak juz na samym poczatku zachowuje sie jak palant to juz lepiej nie bedzie. Nie ponizaj sie tylko glowa do gory i z godnoscia siebie kopnij go w d*pe :)

Gość skruszonaOna
to mam sie nie odzywac juz? czy mu wygarnac jak mnie traktuje? chcialabym sie odegrac na nic bo wiele ostatnim nocy przeplakalam.

Gość gość
Olej go, raczej wrażenia na nim nie zrobisz takim wygarnieciem

Gość didididid
hehe wiesz jesli ma inna to on i tak juz sie 1 nie odezwie wiec odpusc

Gość skruszonaOna
wogole jak on jest online na fb i gg to mi przykro ze do mnie nie pisze, a pewnie z innymi pisze. i nie moge sie powstrzymac zeby do niego nie napisac, w koncu tak mi nagadal ze chcial byc ze mna;/// boze co za typ :((( a jak pewnei bedzie czegos chcial lub potrzebowal to sie odezwie

Gość skruszonaOna
i pewnie bedzie mial pretensje ze ja sie nie odzzywalam :(( i zwali wine na mnie

Gość gość
mozesz sie odegrac jakos

Gość skruszonaOna
niby jak odegrac??

Gość djmaxioooo
haha :D kolejna frajerka. powiedz mu ze bedzie ostry sex to przyjedzie

Gość skruszonaOna
bo nie rozumiem w czym jestem gorsza od innych :( dobrze nam bylo razem. nie chce zeby mial inna, a jak odpuszcze i oleje to napewno znajdzie i szybciej zapomni o nas

Gość djmaxioooo
znudzilas sie mu :D jestes pewnie nudziara, frajerka i naiwniara

Gość skruszonaOna
a robilam wszystko co moglam ;( a to on mial sie starac nie ja :(((

Gość beacia1
hej! Tak czytal co tu wypisujecie i musze Wam kobiety powiedziec, ze najgorsza rzecza jaka robia Nam faceci to chyba to,ze poprostu nas oklamuja, ze kochaja, ze sie staraja itp. Moj facet, z ktorym mam dziecko nigdy nie powiedzial mi milego slowa a jestem z nim juz 4 lata, nigdy nie dostalam od niego zadnego prezentu na urodziny czy gwiazdke, nie bylo wyjsc do kina, czy parku w walentynki, zawsze tluaczyl sie ze nie ma kasy smutas.gif teraz pracuje w warszawie to juz drugi dzien jak nie odzywa sie, nie pisze, nie dzwoni a jak przyjzdza to lasi sie (bo chce jednego) na moje 20 urodziny to nawet zyczen mi nie zlozyl smutas.gif wiecie jak sie czuje? a kolezance pisze, ze ma ladny usmiech itp. albo pisze kolezance ze On drzewa do lasu nie ciagne (czyli mnie) jak ja mam wierzyc ze on mnie kocha? ja go kocham baaaardzo tylko dlaczego? nie wiem. My kobiety kochamy nie za cos tylko mimo wszystko

Gość gość
daj sobie z nim spokój, nie warto zaprzątać sobie nim głowy, bo skoro od początku tak Cię traktuje to źle wróży na przyszłość. Wiem z własnego doświadczenia. Nie warto ...

Gość gość
nie warto walczyc o faceta ktoremu nie zalezy

Gość skruszonaOna
denerwuje mnie to bo mowi ze kocha, a zachowuje sie jakby mial w d***e i jakby nie cchcial juz mnie. mowi jedno a robi drugie

Gość gość
nie odzywaj sie wogole zobaczysz co zrobi nie odpisuj na sms itd

Gość skruszonaOna
kiedys odpisalam na sms na drugi dzien bo nie mialam kasy to on sie do mnie nie odzywal 3 dni bo stwierdzil ze go olalam i mi napisal ze nie bedzie sie dawal tak traktowac ;/// a na sobie nie widzi jak sie wobec mnie zachowuje :((

Gość skruszonaOna
zepewne nic nie zrobi widocznie ma wiele adoratorek, niezle ciacho z niegp jest to musze przyznac. ale jak byl przy mnie bylo cudownie a jak wyjechal olewa

Gość didididid
zacznij go nienawidzic

Gość skruszonaOna
pewne bedzie tak ze jak ja sie nie odezwe to on juz tez nie

Gość gość
moze umow sie z jakims kolega do kina zeby on widzial