Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polaczek to nawet własnej rodziny nie potrafi utrzymać

Polecane posty

Gość gość

i jak tu się z takim związać? to ja tysiąc razy bardziej wolę fajnego niemca, który coś osiągnął i oddaje mi swoje serce na dłoniach. nie dość, że dżentelmen to jeszcze zaradny, a polaczki mogą stać z boku i się przyglądać

Gość gość
po laczek to pojde jak ci nie bedzie kto mial w d*psko przylozyc :classic_cool:

Gość pawie oczko00
co prawda to prawda, taki Marian jak cos na budowie czy w magazynie zarobi to zaraz na fajrancie wyda na wodke i papierosy a reszte przepusci w salonie gier, zona musi pracowac jak wol pociagowy, zeby na prad i gaz starczylo

Gość gość
a tyś jest polaczką, więc tym bardziej nei masz sie czym chwalić :D

Gość gość
Samych Marianow znacie ? Wspolczuje, ja mam znajomych na poziomie.

Przecietny Polak to nie dosc ze glolod***ec, to jeszcze z cala lista nalogow...... I jak takiego sobie brac? No jak? Chyba, jak ktora lubi miec Kyle u nogi.... Ja dziekuje

Gość gość
i zebow nie ma przewaznie

Gość gość
Goraca Zuzia Moze i nie jestem majetny ale wszystko co mam kupilem za swoje glupia bzdziagwo :classic_cool:, nalogow nie mam, zeby tez na miejscu a ty dalej sobie szczekaj 🖐️

Przykro że rodak tak spostrzega rodaka. Mówisz teraz o jakimś tam kowalskim z budowy. Ok, u macie racje, woli isć sie nażłopać czy zyć byle żyć. Ale nie tylko tacy Polacy istnieją... To zależy w jakim środowisku sie obracamy. A dlaczego więcej takich własnie jest ludzi w polsce, alkocholików, prostaków ? Może będę teraz przynudzać, ale jestem zdania, ze to komuna nasz naród tak zniszczyła. Gdyby w Polsce była kiedyś inna sytuacja, to może nie bylibyśmy tacy teraz.

Gość gość
zgadzam sie,polaczki wtydza sie uczuc,wstydza powiedziec kocham ,latwiej powiedzic su.ko,szma.to .....a p[ozniej sie dziwia ,zalosni jestescie "twardziele"

Do Nahrialia......ciekawe ze komu na zrobila tak tylko z facetami....kobiety raczej jakos sa zaradne.....tylko jak zwykle ci biedni, poszkodowani faceci.....smiechu warte! I moze jeszcze mamy tych flejtuchow I nierobow utrzymywac? Co?

Gość gość
i znow zgadzam sie z zuzia.....chamstwo poprostu i wstyd byc "mieczakiem" szanowac kobieta to po prostu nie wypada bo co jak koledzy wezma za pantoflarza,to pozniej niech do kolegow ida sie pozalic ze polki to dzi.wki,fajnie za granica polki maj wziecie a polaczki albo z polkami albo z nikim bo nikt o zdrowych zmyslach by ich nie chcial

Gość gość
Ludzie czy wy nie widzicie tej wzajemnej nagonki jednej plci na druga. W mediach tez artykuly albo o zlych Marianach albo o puszczalskich Polkach za granica. W innych krajach media nie najezdzaja na swoich rodakow, nie napuszczaja jednych na drugich a u nas wieczna wojna polsko-polska i podzialy wedlug plci i popieranej partii politycznej. Pytanie za 100 punktow brzmi: komu zalezy na tym zeby Polska byla coraz slabsza i sama sie wykonczyla poprzez sklocenie rodaka z rodakiem, emigracje, mieszane malzenstwa i to wszystko bez koniecznosci zbrojnych interwencji ?

Gość gość
Sorry ale moi znajomi ze szkoly czy inni maja sie czym pochwalic , zarabiaja kase , ksztalca sie i podrozuja zwykle ich zony czy dziewczyny osiadaja na laurach i czekaja na drapane :/ moj facet tez pracuje oboje utrzymujemy dom i nie uwazam ze jest polaczkiem nieudacznikiem . Chore co piszesz bo widocznie masz slabe towarzystwo wyjdz do ludzi ambitnych a nie siedz na kafe hahaha

Gość dazbog
jedyne co ty możesz dostać od Niemca głupia pipo to deepthroating połączony z rimmingiem, a nie "serce w dłoniach"

Gość Polska doopa nie dla polaczka
Polaczek to ledwo na siebie zarabia, a co dopiero na rodzine. Zyje toto na pokoju, zre smieciowe zarcie I marzy mu sie modelka.....smiechu warte....hahaha Im wiekszy knur, tym wieksze ma wymagania do kobiet....

Gość gość
Knur to cie zrobil ogrze przebrzydly

Gość gość
Niekoniecznie! Moj partner jest Polakiem, mieszkamy w Londynie. On zarabia dobrze i ja rowniez.

Gość gość
Zuzia ty lepiej zamilcz, sama obciagasz na zapleczu czarne flety jak te szczerbate, nieznajace angielskiego polczyny z filmikow tutaj zamieszczonych 🖐️

Gość gość
To prawda.